isabellbrandstrom

2011-11-25
15:12:15

Birger Vs Rådjur
BIRGER VS RÅDJUR

Igår blev Birger nyfiken på rådjuren. synd att jag inte hann få det på film för det var lite spännande. Såg genom fönstret hur Bibbe kröp närmare och närmare rådjuren på lägdan.. tillslut var han ungefär en meter ifrån och då blev rådjuret nyfiket på honom med och sträckte fram mulen för att snusa lite, varpå Birger fick panik och gav rådjuret en snyting, då ryggar rådjuret tillbaka och det ser ut som den är påväg därifrån, men sedan ser det ut som om rådjuret stannar upp i en sekund och tänker "den där saken är inte ens en femtedel av min storlek, inte faen är det jag som ska fly" Sedan sätter rådjuret fart mot Birger och jagar hem honom.

BEGRAVNING

Idag var det begravning för M's morfar. Dagen började med att våran bil inte startade när vi skulle iväg, batteriet var så slut att inte ens centrallåset fungerade. Vi fick panik! samtidigt kom Granntanten hem tillsammans med sin gubbe för att hämta posten som de gör ungefär var tredje vecka. Det kändes inte direkt som om vi kunde fråga dem om hjälp med startkablar. Tillslut fick vi tag på Åsa som kom som räddaren i nöden och hämtade upp oss så vi hann till begravningen i tid. Det var en fin begravning. känslofull och fin, mycket kärlek. Blev även mycket skratt under minnesstunden när vi berättade om några av alla hans härliga historier och äventyr.

Nu sitter vi i Billsjö och väntar på middagen. M och jag stod hela eftermiddagen och kvällen igår och gjorde iordning 9½ KILO potatisgratäng! Vi är 9 personer som ska äta. Tror ni det kommer räcka? Ulla var visst lite orolig, hehe.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: