isabellbrandstrom

2011-01-31
14:03:24

Virka läxor
Idag gör jag läxor, hela dagen ska jag göra läxor, virkade läxor.. Vi håller på med ett grupparbete på universitetet där vi i gruppen ska tolka temat kyliga relationer i skolan och jag ska gestalta utanförskap och mobbing med hjälp av virkning. Rätt rolig uppgift faktiskt, lagomt utmanande.Detta är mina läxor

2011-01-31
09:51:19

Hästar
Ibland tror jag att det är hästar jag har som husdjur, inte katter. Dom lever om som hästar, och gallopperar som hästar. Särskillt på morgonen, när jag vill sova ut. Elsa är så intensiv att hon tar fart för att stångas så det känns nästan som knytnävslag i ansiktet när hon är gosig. Ett knytnävslag som även kittlas av morrhår så att man blir tokig. Vanliga katter brukar hålla sig från att gosa på morgonen tills att de tror att man har vaknat.. Inte Elsa, hon vet att mamma vaknar när man stångas så varför vänta?
Så här lugna var dom inte i morse

2011-01-30
21:42:41

Amerikanska pannkakor
Blev lite sen middag idag, var inte hungrig förrän nu eftersom jag åt lunch först vid 2. Matvarorna lyste med sin frånvaro i kylen, enda jag hittade var ynka 2 dl mjölk och lite ägg. Men sen såg jag lönnsirapen på kylskåpsdörren och visste precis vad jag kunde göra med 2 dl mjölk.

Amerikanska pannkakor:
4 ägg
2 dl mjölk
3 msk socker
½ tsk vaniljsocker
3/4 tsk salt
2½ tsk bakpulver
4,5 dl vetemjöl
50 g smör


Jättegott!

2011-01-30
19:07:07

Sorg
Idag stod Tupperwareparty på shemat, jag skulle få följa Sofie till hennes vän i Docksta som säljer, men ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Vad som helst kan inträffa och denna dag blev istället en dag i sorgens tecken för min vän Sofie och hennes fästman Michael. En farförälder till Michael blev tidigt imorse hämtad av änglarna. Det hör till livets gång, men än fast att man vet att det tillsist kommer hända så är man aldrig tillräckligt förberedd. Det är ändå ledsamt och jobbigt.

Jag tänker på er.. <3


2011-01-29
18:53:59

Taggad

Nu har vi ätit god mat, musiken är på hög volym, vi har piffat oss vackra, druckit någon öl och det är nu snart dax att fara till stan och höra på idolerna! Är sjukligt taggad! Tonights gonna be a goood night, i feel it!


2011-01-29
14:28:13

På stan
Precis kommit hem efter att ha varit och shoppat med Sofie. Hade hoppats hitta någon liten fantastisk klänning att ha ikväll. Men som vanligt hittar jag aldrig vad jag söker när jag shoppar, istället hittade jag en en blå storskjorta och en rosa kofta men det är ingenting man kan ha på sig en kväll som denna! Jag och Sofie ska nämligen se idolerna i arenan ikväll.
Sofie blev erbjuden två gratis biljetter av arrangörerna till idolturnén för att de gillade hennes blogg! och då gav hon mig ena biljetten, Underbara hon! Så nu är jag uppe hos Sofie där vi ska fixa oss och tagga inför ikväll!


Jag på stan, snygg bild hehe

2011-01-29
01:34:12

Tidsfördriv

Svårt att bestämma vad jag ska börja skriva om.. Jag har så mycket saker att berätta om och bilder att visa, men jag måste ju börja i någon ända.. så jag börjar med att visa vad mitt senaste tidsfördriv har varit.. OS-mössor! Jättebra att ha någonting att göra på tåget varje dag på väg till umeå universitet där jag studerar och bra underhåll att sitta och virka när man vill hålla sig vaken under föreläsningarna.
Fick nämligen tag på garn billigt i en affär i övik. Tydligen hade någon brutit sig in i affären och gått lös med en pulverbrandsläckare så de garner som inte behövde slängas såldes ut till halva priset. Tråkigt att sådant ska behöva hända men "katching" tänkte jag och fyllde några kassar med garn.

Har gjort några  mössor till mina vänner och har fortfarande några beställningar kvar att leverera
De två nedersta är fulllängd som riktiga OS-mössor och de översta är lite egenpåhittatade kortare varianter


2011-01-29
00:54:06

Äntligen!
Funderat länge nu på att skaffa en blogg och äntligen så har jag tagit mig i kragen.
Min plan, tajmad och klar in i minsta detalj är att skriva om allt mellan himmel och jord.. Bra plan!
Jag tänker skriva om precis det jag för stunden känner att jag vill skriva om, kanske vad jag åt till frukost, vad mina katter haft för sig för hyss, eller kanske jag publicerar en bild på det senaste scrapbookade kortet jag gjort eller kanske till och med ett virkat gosedjur.

Hej! Här är jag

Här är jag!