isabellbrandstrom

2011-10-31
20:34:39

IPhone ägare

Nu bloggar jag från min nya älskling.. Min iPhone 4s! Jag känner att vi kommer få ett lyckligt liv ihop jag och min nya mobil!


2011-10-31
05:41:42

Det är inte lätt att vara dum!
Vaknade av min väckarklocka, gäspade, klädde mig i godan ro, mixade ihop en frukostsmoothie, satte omsorgsfullt på mig lite smink, borstade tänderna noga, tog på mig alla ytterkläder och gick ut i trappuppgången och låste dörren. Promenerade bort till busshållsplatsen, väntade på bussen, väntade.. väntade.. (är den försenad tänkte jag) kollade på klockan, jaå för näe jag kan inte ha missat den.. väntade lite till.. konstigt. Vänta vad va klockan igentligen? joå hon är tjugo över!... .. ... .. ... vänta va? tjugo över vad? TJUGO ÖVER FEM?? Det är ju efter klockan sex bussen går!! Jag har glömt ställa om väckarklockan till vintertid!! Alla klockor är omställda, alla utom väckaren.. den viktigaste. Doh

Har alltså idag stigit upp klockan 4 på morgonen.. klockan 4! tyckte väl att det var lite ödsligt ute i mörkret. Men jaja, nu är jag redan pigg och vaken så det ger inget att krypa ner i sängen igen, fick ju iallfall lite extra tid till att blogga såhär på morgonkvisten. Det är inte lätt att vara dum!2011-10-29
10:54:18

Tupperware, ikea, smycken
Tentan närmar sig med stormsteg och jag gör allt utom att plugga!
  • Torsdagkväll var jag på Tupperwareparty
  • Igår åkte jag, sofie och anna på roadtrip till ikea
  • Igårkväll åt vi tacos med sofie o Micke och fortsatte kvällen med att göra smycken
  • Och idag är det pysseljunta!
Riktigt roligt har vi haft det dessa dagar, men ehm.. efter den här pysseldagen så låser jag in mig på rummet och vägrar komma ut förrän jag ska skriva tenta. 

Bilderna från Ikea


Anna, Sofie, jag


Ankifi


sofie needs tha pelllefantHittar ni mig i bilden?


Diskborste!!


Vet inte om det syns så väl, men ser ni hur fåglarna kryllar i luften? sofie med sin fågelfobi var inte allt förtjust när det såg ut som att vildvittrorna attackerade.
2011-10-27
16:10:05

Bedöma elevsvar och tjyvstarta med julsnax
Bedömning
Är helt slut i huvudet efter att ha bedömt elevsvar inför en seminarieuppgift vi har till på måndag. Det är omöjligt att ge rättvisa bedömningar när elevernas uppgift har varit för dåligt formulerad, jag ser att många av eleverna kan mycket mer än vad de lyckas formulera på sitt papper. Jag hade velat formulera om uppgiften eller låtit eleverna redovisa sina undersökningar muntligt istället. Jag vill göra mina egna uppgifter åt eleverna ifall det är jag som ska rätta svaren, annars kan lärarna få rätta sitt mumbojumbo på egen hand! Så det så!

Jul
Snart kommer snön! Förra året hade snön redan fallit vid den här tiden.
Är nu inne på min andra pepparkaksburk och min andra tub ädelost för säsongen. Idag har vi även inhandlat tre flaskor glögg och SKUMTOMTAR! Jag ÄLSKAR skumtomtar och jag ÄLSKAR att tjyvstarta med allt julsnax. Men jag saknar Zeunerts julmust, när kommer den?2011-10-26
16:17:14

Lycklig
Jag är lycklig idag! Eller iallfall denna eftermiddag. Ingen anledning egentligen, men när solen skiner ute så börjar min kropp producera någon slags lycko-endorfiner. Jag skuttar omkring, småsjunger och ler. Ungefär som när man är nykär. Borde inte vara på så bra humör alls då jag blev kvar på uni i min ensamhet efter workshopen som slutade cirka 20 minuter efter att tåget gått vilket betyder att jag får vänta i tre timmar på nästa tåg. Plus att det är tentatider, helt fel vecka i månaden och jag kan ha tappat bort min kompaktkamera. Jag åkte ner på stan för att handla lite i mina favoritaffärer ohlssons tyger, konstnärsshoppen och en garnbutik som jag glömt namnet på och där hittade jag inget av de saker jag sökte. Men ingenting verkar kunna ta död på mitt fantastiska humör just nu. Jag fortsätter le och hoppas att solen aldrig går ner.


2011-10-26
07:07:21

Sandra
Min älskade systeryster Sandra! vad skulle jag ha gjort om jag inte haft henne? Vi träffas och umgås allt för sällan men istället ringer vi varandra några gånger i veckan och kan ha milslånga samtal, om utbildningen, livsfilosofier, husdjur och mycket annat. Henne kan man ringa närsomhelst om vad som helst, när jag har panik, när jag har ångest, när jag bara har tråkigt eller bara måste dela mina tankar med någon. Då ställer hon upp och lyssnar och löser alla mina världsproblem och muntrar upp mig. Hon löser ofta mina problem genom att få mig att förstå att jag egentligen kan svaren själv. Om det är hennes fem år av pedagogik som ligger bakom det eller om det bara är en medfödd begåvning vet jag inte men bra är det iallfall. Sandra är min hjälte!

Precis som det ska vara mellan syskon så har vi våra duster hon och jag ibland, vi kan bli riktigt arga på varandra och skrika i telefonluren. Men alltid vet jag att vi kommer bli sams igen. Syskonkärlek heter det.

Jag älskar min syster, utan henne hade jag inte varit där jag är idag. Puss på dig Syss!
2011-10-23
18:33:12

Iphone och denna dag
Äntligen är ångesten över mobilköp borta för nu har jag beställt en Iphone 4S till ett överkomligt pris. Ryktena sa att 16GB skulle kosta 7900kr och det var det som gjorde att jag inte ville köpa den. Men priset man nu kan läsa på applestore är 5795 kr. När jag då köper telefonen tillsammans med abonnemanget telia max 25 med mobilsurf får jag Iphonen för 4800 kr, alltså 200kr avbetalning per månad. Detta är endast 70 kronor dyrare per månad än vad jag skulle ha fått Xperia rayen för. Så nu är jag nöjd!


Denna dag har sprungit iväg..

11.00 vakna

11.30 tacorester till frunch

12.00 Jobba

15.00
Får ansiktsmassage och ryggmassage av anna (inte helt fel att ha en bästa vän som lite titt som tätt behöver öva på massage inför spa-utbildningen hon läser, jag är inte särskilt svårövertalad som försökskanin till massage kan jag lova. Värre hade det varit ifall hon studerat till att bli tandläkare eller utövat någon farlig kampsport och behövde nån att öva på)

17.00 Johan och Jenny kommer hit på en snabbvisit innan de drar vidare till några vänner

18.00
Middag, smördegsinbakad kasslerröra med klyftpotatis och sallad. Otroligt gott! (Världens bästa svärmor skämde bort oss igen med att skicka matlåda) 

19.00 Ska Plugga

20.00
Ska se tre trappor Gustavsson och äta pitékaka som svärmor också skickat med

20.30 Ska Plugga

22.00
Däckar i sängen Hittade en otroligt gammal bild på mig och anna från högstadiet någon gång


2011-10-23
00:06:06

Highcoastscrap på Nola
Idag har jag och Sofie varit på scrapbookingträff hela dagen. Runt 150 scrappare satt idag utspridd i ljushallen, i matsalen och i klassrummen på Nolaskolan. Scrapbooking är stort i Övik!

Blev inte särskilt nöjd med mina alster idag.. jag fokuserade för mycket på att försöka vara med i så många scrap-utmaningar som möjligt istället för att välja ut färre utmaningar och lägga mer energi på designen. Men, men.. nu vet jag till nästa gång hur jag ska använda tiden.


Det enda jag blev riktigt nöjd med på hela dagen var denna tändsticksask


framifrån


Utmaning: inspiration från modos logga (om man vecklar ut kortet är det konturen av loggan)


Utmaning: Bara använda en färg


Utmaning: Göra sitt eget mönstrade papper (de svarta snöflingorna är stämplade och spetsmönstret på höger sida är riktig spets)


I denna utmaning skulle vi inspireras av en skiss samt använda tre blå blommor

2011-10-21
15:04:49

Badrummet
När vi var i lycksele gick vi på dollar och köpte lila badlakan och idag blev dom äntligen tvättade. Vi hann ju tyvär göra misstaget att använda dem innan de var tvättade vilket resulterade i lila tussar över hela kroppen och det var bara att gå tillbaka in i duschen.. göra om göra rätt. Men nu hänger handdukarna på sin plats och nu äntligen är jag nöjd med alla detaljer i badrummet. Över ett halvår tog det men bättre sent än aldrig.

Har dock hittat en otroligt fin sminkväska på kicks som skulle passa in lite bättre än den rosa som står där på hyllan.


Såhär ser det ut nu


Såhär såg det ut innan dekorationerna


2011-10-20
10:42:57

Den bortglömda skaran studenter
Föreläsning utan föreläsare? Kursansvarig har återigen glömt bort oss och därför inte meddelat att det inte var någon föreläsning idag. Så nu sitter jag här i Umeå utan anledning att vara här.

Vi läser om inkludering och att skolsystemet måste förändras för att alla elever ska bli inkluderade.. Men på denna utbildning är ingen inkluderad.. Tips: Gå inte lärarutbildningen om du inte verkligen vill bli lärare!


Hade kunnat vara hemma med katterna idag istället


2011-10-20
08:48:36

Xperia ray
Igår hade jag bestämt mig för att det blir en xperia ray.. Då blir avbetalningen på mobilen 130kr/månaden, 98 kr i abonnemangsavgift med telia max 25 mobilsurf och cirka 100 kr i samtalskostnader (dvs om jag lyckas ge tusan i mina maniska spamringningar till telefonsvar när mina vänner inte svarar i telefonen på dir) 327kr blir då min totala mobilräkning varje månad. Jag önskar att jag hade haft lite tid över igår, för då skulle jag ha gått in på telia och köpt xperian och jag hade inte behövt fundera mer. Men jag väntade för länge och nu har jag fått kalla fötter igen. 

Jag sliter mig i håret. jag vet att jag inte har råd med den nya Iphonen och jag vet att jag kommer bli nöjd med en ray men ändå finns det någonting inom mig som inbillar sig att det kommer komma ut ett extremt super-jättebra erbjudande tillsammans med Iphone 4s där jag får mobilen snuskigt billigt och det därför inte blir så mycket dyrare per månad jämfört med experian. 
Jag måste inse att det är ett önsketänkande och att jag inte under några omständigheter kommer få tag på 4s:en för under 300kr/månad i avbetalning. Så är det värt att ta sig råd till 200 kr extra i månaden för att få Iphonen istället? Varför är det värt det? Varför verkar alla andra tycka att det är så galet värt det? Vad är det för hemlighet Iphonen bär på som alla som inte är ägare av Iphone inte ser? Skulle jag bli besviken om jag köpte Iphonen nu bara för att jag kommer ha galna förväntningar på den? att den kommer göra mitt liv till en dans på rosa skimrande moln. kommer jag få ta del av den där hemligheten eller kommer jag inte se den. Skulle jag som aldrig haft en smartphone ens märka någon skillnad på dessa två mobiltelefoner?

Vad händer föresten om jag tappar sönder Iphonen det första jag gör? Spräcker skärmen på den redan under första veckan. (skulle faktiskt inte förvåna mig om jag lyckas med det)

Här sitter jag och spekulerar för mig själv tills jag blir tokig!! Funderar fortfarande på att ge upp och istället fria till min nuvarnade samsungmobil som jag fick för 399kr efter att ha frågat efter det billigaste skräpet i affären. 2011-10-19
19:22:17

Award
Jag har fått en award av Sofie! Tack så mycket Sofie!

Eller vänta lite nuuu.. vad är det det är för något?... Har lite svårt att sätta fingret på om det är värste finaste utmärkelsen eller om det är ett kedjebrev för bloggar.. men det går ut på att jag ska färdigställa fem meningar och sedan skicka detta vidare till fem andra bloggare. Eftersom jag är fruktansvärt emot kedjebrev och inte riktigt kommit överfund med om detta räknas till den kategorin eller inte så kommer jag inte skicka detta vidare. Men jag har iallfall färdigställt meningarna och publicerar dem.

När ingen hör mig.. spelas mina favoritlåtar på högt ljud i högtalarna. Jag måste passa på att lyssna på favoriterna när M inte är hemma eftersom han tycker att jag spelar sönder låtarna för honom (då jag själv aldrig kan bli less på en favvo).. eller så säger han så för att jag inte kan låta bli att sjunga när jag lyssnar och det kanske är det som blir fruktansvärt att lyssna på i längden.. ehe.

Jag går aldrig hemifrån utan.. Försvarets hudsalva, gärna 5-6 styckna! en i fickan, en i jackan och resterande i väskan bara för att jag säkert ska veta att jag inte är utan lipsyl.

Min blogg heter som den gör för att.. Jag inte har fått fingrarna ur och skaffat en egen webbadress som ska heta Isaflisa.se Detta namn kommer från när jag var liten och mamma kallade mig Isaflisa och det har sedan dess fastnat kvar i mina mailadresser och inloggningsuppgifter och dyl.

Om jag vågade skulle jag.. snorkla i korallrev.. jag är galet fascinerad av fiskar i olika färger och former men samtidigt skulle jag svimma av rädsla ifall jag såg minsta lilla varelse som rörde på sig där under vattnet.. för att inte tala om att se en haj, det skulle nog räcka med bara en liten bebishaj för att jag skulle dö på fläcken av rädsla.   

Om tio år kommer jag att.. Ha ett fast jobb som texilslöjds-/bildlärare i Örnsköldsvik och bo i ett stort och fint hus tillsammans med M, katterna och två barn. Vi kommer ha vunnit några miljarder på lotto och kommer därför även äga en sommarstuga på någon varm semesterort, en fjällstuga där vi kan åka snowboard som jag om tio år är världsmästare på. Vi kommer även ha en hushållerska som sköter alla hushållsuppgifter och en privat gourmekock som lagar våran mat.


2011-10-19
11:21:57

Bilder från Dalaran
Förlovningsfesten hemma hos Anna o Hägga I Dalaran i helgen var kanon! (nej, jag har inte skrivit fel och menar Dalarna, utan vi kallar deras lägenhet för Dalaran, varför?  det kan vi ta en annan dag) Vi hade riktigt roligt! Älskar mina fantastiska vänner! Här kommer några av bilderna:De nyförlovade


Sofie och jag


Anna och Hägga fick hjälp med att skriva matlistan inför några veckor framöver


Anna provar hur hon ser ut i långt hår
2011-10-15
13:37:35

Förlovningsfest
Idag har jag inte rakat stjärten men klippt häcken har vi gjort. Vi fick hjälp av Åsa och Lilla som är lite bättre på det här med trädgård än vad jag och M är. Nu kommer rådjuren bli ledsen när dom inte har lika mycket till buskar att gnaga på när dom kommer hit på besök, men fint blev det iallall.

Idag är det förlovningsfest för Anna och Hägga som bytte ringar i måndags! Stort grattis till dem, nu ska det firas! Jag vill locka mitt nya hår inför ikväll och det är nog bäst att jag börjar redan nu för att jag ska vara helt säker på att hinna klart innan vi åker. Tror ju att det kan ta några timmar att locka ett 60 centimeter långt hårsvall.


Detta kort fick vi på posten i måndags från Anna och Hägga, synd bara att Birger fick tag på kortet före oss och hann tugga lite på nederdelen av brevet.


2011-10-14
16:59:44

Ostbricka till middag
Ost, kex, salami och rosé.. Klart bästa middagen! Vad lustigt det kändes att äta sig proppmätt på prima donna, chevré, brie, roulé, fikonmarmelad, salami och kex.. Nästan lite busigt, bara för att det egentligen inte räknas till middag.. det är lite som att äta tårta till frukost (också en sak jag brukar göra när det finns en bit över) Men why not? Ost, korv, kex och fikon täcker väl iallfall några delar av tallriks-modellen.. fler delar än pannkakor iaf!
2011-10-14
10:59:18

Sista tanden
Tror att tandläkarn måste ha tagit rekord idag. från att jag steg in i rummet tog det 15 minuter tills tanden var borta och jag stod och betalade i kassan. Fort var det gjort. Själva resan till Bjästa tog längre tid än själva tandläkarbesöket! Nu sitter jag och suger på de där blodiga bomullstussarna man får med sig hem samtidigt som jag spelar Heroes of mighty magic 6 tillsammans med M.2011-10-13
20:25:05

Nu sitter håret som det ska
Nu sitter det nya håret fast och jag är riktigt nöjd! Tusen miljoners tack till Mickan som nu har värkande rygg och ömma fingrar efter att ha ävlats två kvällar i rad.2011-10-11
19:54:47

Tentaångest
Sjuuuk ångest inför imorgon. Tror verkligen inte jag kommer klara tentan. Men misslyckas jag så vet jag iallfall vad jag ska träna på inför omtentan. I måndags köpte jag fika inför mina fyra timmar i Östra paviljongen, men tror att jag måste ha varit galet sockersugen i affären då jag verkade ha tyckt att gott o blandat, powerking och kexchoklad är fika!?! Kunde jag inte ha köpt en yoghurt och tekakor istället?.. Hur tänkte jag? Nu kommer jag vara sockerhög genom hela tentan!

Men men.. önska mig lycka till.. eller näe, skicka lite medlidande istället. tror väl inte det hjälper med lyckönskningar.. är alldeles för pessimistisk av tentaångest just nu för att ens tro att jag har en chans imorgon.

2011-10-11
09:09:01

Why Elsa? Whyy?
Elsa i Lönneberga får sitta ute och tälja trägubbar på altanen resten av vintern om hon fortsätter med sina hyss!


Inte okej!


2011-10-10
10:33:20

Elsaaaaaaaa!


2011-10-09
19:30:14

Lycksele
Nu är jag hemma igen efter en trevlig resa. Internetuppkoopplingen på hotellet sög så tyvär fick jag bara iväg ett enda inlägg utan bild. Men nu ska ni få bilder.


Här är brickan med godsaker som jag gnällde på, Tro det eller ej! Jag lät faktiskt bli fatet hela helgen! Duktig! (Jag packade ner allt i en låda för att jag inte skulle bli frestad) Stefan märkte dock precis innan vi lämnade rummet att den där ahlgrenspåsen inte ingick i sortimentet.. Dvs jag hade kunnat äta den utan att betala något? Någon hotellgäst måste ha lämnat kvar den förut. Men vid det läget var jag proppmätt efter hotellfrukosten och godis var det sista jag ville tänka på. 

^
Här äter vi förrätt under fredagen. Det är rökt hälleflundra. Mycket god

 


Huvudrätt: lammrostbiff med "karljohansvamppotatismosrullemednågottunnbrödaktigtruntom" (eller vad den nu kan ha hetat)

 


Efterätten var prinsesstårta till födelsedagsbarnet.. Mormor hävdade att det stod 17 år på tårtan, inte 70. Mormor fyller 17 år varje år enligt henne själv.

 


Mormor hatar att vara med på bild, men nu när hon är födelsedagsbarnet och det är hennes förtjänst att vi fick åka på denna resa så bara måste jag få låta henne synas lite. Världens bästa mormor!

 


Grasshopper:Vit kakaolikör med pepparmint. Sjukt god drink som Morbror Patrik bjöd på. Det tackar vi för!

 


Jag och mamma, lika som bär

 


Fanns mycket roligt på DollarStore. Bland annat det här charmiga diademet som Stefan hittade. 


De här solglasögonen var inte heller helt fel! (gillar prislappen över näsan)


Under Lördagkvällen bjöd Wallmans salonger på både mat och show. Dom var otroligt duktiga på att sjunga och uppträda! servera mat skulle de dock behöva öva mer på då de glömde att servera såsen till huvudrätten som var kycklinglår och potatis!

 


Sista frukosten innan vi åkte hem. Finns det någon godare frukost än Hotellfrukost!? Mums! (lägg märke till att min smörgås ser ut som en galen clown)

 

   

2011-10-07
18:56:10

"LYX"ele

Jag har det bra jag! Befinner mig just nu i Lycksele tillsammans med mammas sida av släkten. Mormor har nämligen fyllt 70 år och firar det med att ta med sina barn och barnbarn till hotell Lappland

Vägen hit var en riktigt nostalgitripp då det enda mamma hade till skivsamling i sin bil vi fick låna var: 80 talsklassiker, the baseballs, flertalet skivor gamla partyhits och absolut musik 40. Vilka barndomsminnen som återuppväktes från dvala, hela fjortistiden flashade förbi.

Nu har vi nyss avnjutit ostbricka och snart ska vi äta 3-rätters middag nere i restaurangen. Lyxigt!

Enda jag hatar med hotellet är den förbaskade minibaren på hotellrummet..  Elakt säger jag bara! Det står serverat ett stort fat med godis, chips nötter och annat gott och bredvid ligger en prislista med skyhöga priser.  Whyyy??  Det är inte värt att köpa något från brickan på grund av priserna men HUR ska jag kunna håla mina fingrar borta från godbitarna när de står framför ögonen på mig och frestar? Mitt sockersug är inte att leka med!


2011-10-06
18:52:34

Kurragömma med kursansvarig

Idag har jag varit på universitetet och tentapluggar med studiegruppen. Tentan som skulle skrivas imorgon blev ju som sagt uppskjuten.. vi vet fortfarande inte om vi får välja onsdag eller lördag som skrivdag eller om det blev röstning och bara en av dagarna gäller.  Vi tänkte att vi skulle fråga kursansvarig men det var lättare sagt än gjort.

Vi började i naturvetarhuset där pedagogiska instutitionen brukar hålla till.. där var alla kontor helt tom, inte en pärm kvar så vi gick till NV’s husservice och frågade vart de flyttat någonstans. Humanisthuset var direktiven så vi promenerade till hums husservice. Väl där blev vi vidareskickad till tredje våningen i beteendevetarhuset. På tredje våningen fick vi höra att vi tack och lov var i rätt hus men på fel våning så vi gick ner och hittade tillslut våra lärares kontor.  Självklart var lyset släkt och kursansvarig inte på plats. Men en annan ansvarig lärare hade sitt mobilnummer utanför tavlan vid sitt kontor så vi provade ringa.  En man vid namn Gösta svarade och hade ingen aning om vad jag pratade om.. läraren hade nämligen skrivit sitt mobilnummer fel.

Vi gick tillbaka till tredje våningen för att se om någon annan kunde hjälpa oss.. Tyvär visste ingen någonting om tentan men berättade att kursansvarig var sjuk.  Tillslut fick vi tag på ett till nummer till den andre läraren men han svarar inte och har heller ingen röstbrevlåda.  Där gav vi upp vårat letande.

På vägen hem från Umeå ringer den här andre läraren upp men har absolut ingen koll på tentan men berättar att han vet vart kursansvarig är.. i Göteborg...


2011-10-05
17:04:08

Demon i skrivaren
Min skrivare gör revolt och vägrar sammarbeta med mig.  

  • Den påstår att det är slut på färgat bläck än fast jag nyss bytt patronerna
  • Den matar ut tomma ark än fast det är tjockt med text på mina papper
  • Den byter textsnitt helt oprovoceratLätt att läsa det här liksom.. Är det inte redan tillräckligt svårt att läsa texten när den är översatt från danska till svenska i google translate så säg..


Tror att Elsa är på skrivarens sida som inte verkar vilja att jag ska klara den här tentan


2011-10-03
20:39:47

Tentan uppskjuten!! wtf?
Dööööööö jäkla skit-institution till lärarubildning!!! Dubbelbokningar i skrivtentasalarna jo men tjena.. det tror jag vad jag vill på.. det heter lärarna på lärarutbildningen har suttit på arslet och varit för lat för att boka de där salarna i tid och därför finns det inga salar att boka såhär några dagar innan tentadatum.. SURPRICE!!!

Jag som tyckte det skulle vara så bra att skriva tentan på fredag och sedan få slappna av i helgen när vi åker till Lycksele för att bo på hotell Lappland. Men inte då.. nu är helgen förstörd för att jag inte kommer kunna slappna av för att jag har tentaångest. eller i värsta fall måste jag åka iväg från SPA helgen under lördagen för att skriva tentan...  Det låter som att det antingen blir två skrivtillfällen nu på lördag eller onsdag kommande vecka och vi får välja vilket datum.. eller så blir det omröstning och det datum som får flest röster blir det.

Aja.. om jag ser det från den ljusa sidan.. nä jag orkar inte se det från den ljusa sidan just nu för jag är rosenrasandes!

2011-10-02
21:21:03

Jägarna 2
Denna dag har jag haft läxuppehåll. Gjorde bort städjobbet under förmiddagen och i eftermiddag har vi umgåtts med M's föräldrar, Hampe fyllde år igår och därför hade vi bokat in en helkväll. Vi började med att dom bjöd på huvudrätt på matcompaniet och sedan överraskade servitören oss med att bjuda på efterrätt! Hemskt snällt av honom! (Vi känner honom sedan tidigare, tänkte så ni inte tror att vi är några rikskändisar som blir bjuden på saker vart vi än är eller nåt, hehe) 

Proppmätta i paltkoma släpade vi oss in till stan för att se Jägarna 2 på bio. Den var riktigt bra och otroligt spännande, växlade mellan att gnaga på fingrarna och sitta och hoppa i biofåtöljen under slutet av filmen.

Sammanfattningsvis en mycket trevlig afton! 2011-10-01
23:37:00

Hårförlängning
Jag har beställt löshår!!!!! (Ursäkta uptropstecknena men jag är helt lyrisk! Har äntligen kommit mig för och beställt. Jag tror jag har någon slags fobi att beställa saker över internet och därför brukar det sluta med att jag avbryter beställningen innan jag hunnit skriva in VISA-korts numret. Lika läskigt att beställa ifrån tidningar och jag kommer nog aldrig våga skaffa ett konto på tradera. Tacka vet jag affärer så jag vet att jag får grejerna jag betalar för och man får kvittot i handen och jag vet vart jag ska gå för att reklamera varan om det är något fel på den. Inga ordrar som kan råka försvinna och inga paket som fastnar i Ånge.

Ååh vad jag längtar efter att ha långt hår och nu äntligen ska jag få det. Mickan har lovat att hjälpa mig sy in trenset, jag vet hur man gör men kan inte göra tunna inbakade flätor på mig själv.Bild från rapunzelofsweden.se där jag beställt ifrån

2011-10-01
18:46:31

Tentaplugg
Plugg, plugg, plugg.. pluggar hela helgen men är ändå rädd att jag inte har en chans på tentan den 7:e. Det är svårt!
Igår hade jag iallfall Sofie som pluggsällskap men idag sitter jag själv eftersom karln är borta på Lan i helgen. Har läst och tragglat hela dagen med olika begrepp och teorier för att pressa in dem i huvudet men nu känns som att det inte får plats något mer i mitt lilla huvud så jag har tagit en paus. Och vad tror ni jag väljer att göra under pausen? Jo, jag dammsuger lägenheten och åker upp till tvättstugan och fyller två maskiner proppfull med tvätt. Jag är nästan för tragisk för att vara sann denna Lördagskväll. Fast vad ska jag annars göra som inte gör att jag får dåligt samvete att jag inte pluggar? Jag vill verkligen klara tentan!


Det är något fel på Cappuccino Daim inside för att den löser inte upp sig så bra i vattnet.. Kom då på en brilliant idé att shaka sönder pulverklumparna i min tupperware shaker. Bad idea!