isabellbrandstrom

2012-10-30
11:35:59

Tågpendlarnas vardag

Nu e jag less!!! Skulle åka tåget 9.46.. Sätter mig på tåget och väntar.. Efter en halvtimmes väntan medan tåget fortfarande står stillan på perrongen så säger dom något i högtalarna som knappt går att höra. Någonting om trasigt hjul och eventuell ersättningsbuss. 45 minuter efter den egentliga avgångstiden så får vi kliva av tåget och vänta på ersättningsbuss som de säger ska anlända på tjugo minuter. Nu är klockan 11.30 och vi väntar fortfarande.

Jag har redovisning klockan 13.00 och kommer inte direktbussen nuu så kommer jag inte hinna i tid. Tycker att det är lite illa att jag inte ska hinna till universitetet till klockan 13.00 när tåget skulle ha gått 9.46....


2012-10-29
10:58:59

Sneak peak julkort

I helgen har HighCoastScrap belägrat Nolaskolan. Vi var upp mot 160 pysslare och trevligt var det som alltid. Jag och Sofie körde igång med årets julkort. Det brukar alltid vara sån stress med di där korten så det är skönt att börja i tid denna gång.

Här får ni en sneak peak


2012-10-25
14:42:37

Tolkningsfel

Det som skrivs i en blogg kan tolkas olika beroende på hur betraktaren ser på saker och ting. Och jag känner att jag måste förtydliga mig för att ni ska kunna tolka mina senaste inlägg på "rätt" sätt.
När jag skriver om "mitt nya liv" så menar jag min verklighet och mina känslor och tankar just då! Det jag skriver om "mitt nya liv" är ingenting som ska jämföras med mitt " gamla liv". Det är inte det jag gör! Som jag sagt är mitt "tidigare liv" en helt annan historia helt självständig från det jag skriver i dagsläget. Om jag skriver att jag är glad nu så är det min verklighet idag. Det betyder inte att jag aldrig varit glad tidigare.

Jag tycker att det är tråkigt om jag inte skulle få skriva om hur bra jag mår bara för att det kan tolkas som att jag levt ett helvete förut! Vill verkligen inte ge er den uppfattningen så därför ber jag er att släppa det som varit och inte tolka in gamla kapitel.

Här är min skulptur "Grön frost" jag berättade om tidigare


2012-10-24
15:53:35

VFU och nya bilen

Detta inlägg har jag försökt skicka ända sedan i måndags. Tror att blogg.se appen har något problem som vanligt.

Praktiken har iallafall dragit igång för denna termin och bildämnet är det nu som hägrar. Sju veckor ska jag hålla till på Geneskolan och det känns otroligt kul.

Känns också bra att jag hann skaffa en bil precis innan så att jag faktiskt kan ta mig till jobbet. Hade ju varit lite jobbigt annars :P
Älskar min nya bil! En Audi A4 Avant som går klockrent. Tusen tack till pappa som hittade bilen åt mig och körde mig till Hoting för att hämta den.
Se där, allting bara ordnar sig för jag har fantastiska människor runt mig som ställer upp för mig och gör mitt liv så mycket enklare. Tack alla ni!

Det enda som känns otroligt jobbigt just nu är hur mycket jag saknar mina katter. Birger och Elsa lämnades kvar i mitt gamla liv och jag saknar dem så att det gör ont. Alla säger åt mig att glömma bort dem. Och jag önskar att jag kunde det, men jag kan inte, det går bara inte.
Men jag hoppas på att få träffa dem snart igen.


2012-10-21
11:39:32

Lycklig

Verkligheten har kommit ikapp mig och det känns i mitt hjärta. Allt som har hänt senaste månaderna sköljer över mig som en våg. Hur hamnade jag här? Förtjänar jag det här? Jag måste ha haft en änglavakt som styrt mig dit jag är och som verkligen vill mig väl.

Mitt liv har på några månader förändrats så drastiskt att jag inte hunnit med att begripa allt som hänt. Känns som att jag hamnat i en helt annan värld. En drömvärld. Det känns som att mina drömmar besannats, allting går min väg och vägen är otroligt vacker. Jag har så många fina vänner runt omkring mig, finaste vännerna som går att få. Jag har de bästa klasskamraterna, jag har föräldrar och syskon som ställer upp för mig på alla sätt de kan. Och jag har träffat min drömkille, min själsfrände. Den person som jag hela mitt liv aldrig trodde fanns. Men jag har hittat honom. Något jag bara trodde hände i sagorna.

Allting blir så vackert omkring mig att jag blir tårögd av utsikten
Jag känner mig älskad, jag känner mig trygg och jag är lycklig!

(Bilden är från tjejkvällen vi hade i fredags! Mina fina tjejer! älskar er så mycket. Några saknar jag som inte kunde komma. Men tusen tack för en fantastisk kväll fina ni som var med!)


2012-10-16
12:27:41

Min nya vän

Nu är det dags att avslöja lite mer om min nya vän.

Andreas heter han och är den finaste människa jag någonsin mött. Han är omtänksam, han är förstående, han är så genom ärligt snäll. Han har humor, han är givmild, han är fin på alla sätt och vis. Han är bra för mig, han får mig att känna mig trygg. Han lyfter fram det bästa hos mig, han ger mig ett lugn inombords och han bryr sig verkligen om mig.

Han är min drömkille helt igenom och jag har fallit för honom, jag har helt och hållet fallit och jag känner mig så otroligt lyckligt lottat att få vara en del av hans liv.

I brist på bilder lägger jag upp skrotskulpturen jag gjorde för ett tag sedan. Ni ska även få en bild på min transformation av skulpturen "grön eld" så fort jag lyckats få ett bra foto på den.


2012-10-15
09:13:58

Härlig helg


Denna helg har bestått av härligt sällskap, många skratt, god mat, ikea, sällskapsspel, vin, bad i badtunna och bus med två helgóa ungar.

I fredags åkte jag och min nya vän till min mor o far i Nordingrå. Där bjöds det på god mat, vin, bad i deras nya vedeldade badtunna och många goda skratt.

Dagen efter drog vi vidare neråt mot Sundsvall till min nya väns närmsta vänner och deras två helt underbara ungar.

Efter allt bus med ungarna och allt umgänge och all ikea shopping kan jag säga att jag är helt utmattad idag. Har träningsverk i ryggen av att lyfta omkring minstingen och jag känner att jag har sovit alldeles för lite för mitt eget bästa. Men det är klart värt att vara lite utmattad efter en så här härlig helg.

Busungarna:


2012-10-11
12:23:07

Tack!
En månad har det nu gått sedan jordbävningen då jag lämnade mitt gamla liv. Efterskalven har lagt sig och lugnet efter stormen är nu omslutande. Det har hänt mycket under denna månad, stora förändrningar, en livsomställning. Ååh, jag skulle vilja dela ut rosor till mina närmsta vänner som stöttat mig och ställt upp för mig. Jag älskar er så mycket. Tack för att ni finns för mig! 
 
Det finns även en nyfunnen vän i mitt liv. En person som verkligen förstår mig på djupet och ställer upp för mig på alla sätt och vis. Han har kommit att betyda otroligt mycket för mig. Han lyfter fram det bästa hos mig och får mig att må bra. Tack för att du finns!
 

2012-10-10
16:17:26

Mitt nya liv

I mitt nya liv finns ingen stress, jag har ofta fullt upp det saker och ting, men stressen existerar inte.
I mitt nya liv sätter jag mitt eget välmående framför allt annat.
I mitt nya liv är mitt självförtroende bättre.
I mitt nya liv gör jag precis det jag vill, när jag vill.
I mitt nya liv kan jag åka iväg vart jag vill utan att ha dåligt samvete.
I mitt nya liv finns inte min uppgivna röst.
I mitt nya liv älskar jag livet.

Jag är gladare nu, jag mår bra, min magkatarr har försvunnit och min årliga höstdepression blåste iväg med vinden, mitt rätta jag har vaknat till liv igen. Jag känner mig stark! Jag känner lycklig! Jag känner mig fri!

Gick ut och plockade lönnlöv idag och pysslade ihop en bukett rosor med dem.


2012-10-09
11:09:05

Back on track
Men hallå! Det var ett tag sedan!

Oj vad jag har saknat att blogga! Vet nästan inte vart jag ska börja, har så mycket att skriva ikapp. Det har hänt mycket i mitt liv senaste månaderna. Jag har tagit till drastiska åtgärder och gjort en hel livsomställning. Men jag tänker bara berätta kortfattat..
Jag lämnade M.. Ett beslut som jag vet var till det bästa för oss båda. Det var otroligt jobbigt och smärtsamt men det var vad vi båda behövde. Jag ångrar inget av de 6 år vi hade tillsammans, men vi var inte ämnade för varandra, det fanns ingen framtid för oss, det fanns ingen annan utväg. Jag älskar honom fortfarande som en vän och kommer aldrig sluta bry mig men M och jag som par är ett avslutat kapitel i min livshistoria.
 
Jag har vänt blad, jag har gått vidare, jag har återfunnit min styrka, jag har hittat mig själv igen, jag har börjat på nytt. Jag mår bra och allt blir vackert.
 
Jag berättar i etapper, ni ska få höra mer om mitt nya liv, men inte nu och inte riktigt än, men håll utkik! det kommer.. 
 
To be continued..