isabellbrandstrom

2014-04-30
21:48:28

Valborgsmässoafton
Sista april och vi är hos mor å far och firar å myser i Nordingrå. Ätit gott och sedan värmt oss vid majbrasan med alla andra sistaaprilfirare i fjärden och haft allsång. 

Nu är det snart bara 6 veckor kvar till tills Elliot kommer och jag mår fantastiskt! Sedan jag slutade jobba på förskola har jag inte problem med sammandragningarna längre och jag trivs riktigt bra med textillärarjobbet. För Elliots del börjar det bli trångt så att han inte längre kan få någon kraft i sina slag och sina sparkar men han buffar och bökar omkring så gott han kan. 
Barnvagnen hämtade jag ut idag, skötbordet har ställts iordning och BB väskan är nä inte packad ännu men jag har skrivit en lista över det som ska packas. Nu känns det verkligen att det börjar närma sig!!
2014-04-22
05:47:08

Magsjuka
Magsjuk när man är gravid är ingen höjdare. A har varit uppe hela natten och kräkits och nu är jag också smittad. Vaknade 05.30 och började dagen på alla fyra med huvudet i toaletten. Elliot tycker att magsäcken tar enmassa onödig plats och har därför börjat brottas med den.. Kanske inte den mysigaste upplevelse jag varit med om. 

2014-04-21
21:13:29

Osynlig post
För några veckor sedan öppnade jag posten i bilen, jag läste ett brev från arbetsförmedlingen och la det sedan längst fram vid vindrutan.. Där glömde jag brevet men återfann det ikväll. Arbetsförmedlingen har dock någon slags spökfärg i sin skrivare eller nåt så texten i brevet har bleknat bort.. Helt! På bara några veckor! Det enda som går att läsa är adressen hem till mig.. Weeird!?  0.o
Eftersom jag är gravid och därför har gravidhjärna vilket bland annat betyder ruskigt dåligt minne har jag ingen som helst aning vad som stod i det där brevet.. Men men jag chansar på att det inte var något viktigt! 

2014-04-20
18:58:08

Renovering
Textillärarjobbet gick riktigt bra hela veckan, jag trivs som fisken i vatten. Bara lite tröttsamt att köra 8 mil varje dag men det går bra. 

De flesta kvällar och helger under senaste tiden har gått åt till att hjälpa till med att fräscha upp en lägenhet åt Edison fastigheter en 3:a centralt i stan. De har även en 2:a och en 5:a som också snart ska fräschas upp med färg och tapeter. Då vi har fullt upp med detta har våran egen renovering fått ligga på is ett tag men då jag ändå accepterat att vi inte kommer hinna färdigt innan Elliot kommer så kvittar det om det blir en/två veckor mer eller mindre. 

Denna vecka har jag påsklov! Äntligen ska jag få hinna ikapp allt som jag har på min att-göra-lista. Jag ska måla om en tulla som bebis ska sova i, köpa nappflaskor, packa BB-väska osv. Och kanske hinner jag även ta det lugnt och vila upp mig också. 

Selfie från förra helgen då jag varit på inflyttningsfest hos Anna

2014-04-09
22:59:09

Kusintrio och fotbehandling
Denna vecka befinner jag mig i Umeå och tar hand om Terje. Han är nu lite mer än 8 månader gammal vilket betyder att det bara kommer skilja runt 10 månader mellan kusinerna när Elliot kommer. Och andra kusin Ylva är fyra månader äldre än Terje så det kommer vara en bra kusintrio.

Just nu sitter jag i soffan och har fått en lyxig fotbehandling av syrran med enmassa huskurer. Först fotbad med vinäger och listerin, hyvling, peeling med socker och olja, filning, nagelvård, tvagning med mentolshampo och avslutningsvis massage! Mycket tacksamt när man är gravid kan jag lova! Mina fötter har liksom inte fått så mycket kärlek på sista tiden då min mage varit lite ivägen för det och eftersom jag hastig börjat väga 10 kg mer än vanligt har mina fötter haft en tuff period. Men nu är fötterna som nya! 

Jag besparar er en bild på mina fötter så ni får en bild på mig och Terje istället ;)
Mosters mage var en bra sittplats tyckte Terje2014-04-05
14:08:16

V. 30+0 och silversmide
Nu är det exakt 10 veckor kvar till BF. Sammandragningarna kommer inte lika ofta längre och jag gissar att det är för att jag faktiskt lyckas ta det lugnare. Fogarna jävlas lite på morgonkvisten men går över då jag varit igång nån timme. Bebis är väldigt aktiv och snurrar runt och spänner upp sig mot bukväggen och gillar att sparka mot kissblåsan i tid och otid. Men för att vara i v 30+0 tycker jag i stort sätt att jag mår riktigt bra.

För några år sedan blev jag tilldelad ett stipendie utav Örnsköldsviks hemslöjdsförening, ett stipendie avsett att användas till hantverkskurser. Har dock haft väldigt fullt upp och inte hittat rätt kurs och därför skjutit på detta. Men för några månader sedan hittade jag en helgkurs i silversmide i Nordingrå och vips är jag nu där. Vi är ett gäng på 8 deltagare och har det riktigt trevligt här. God mat och boende ingår också. 
Just nu gör dom flesta av oss ringar eftersom det är en bra introduktionsuppgift. Ingen aning hur mycket mer vi kommer att hinna men jag återkommer med bilder på resultatet/resultaten framöver. 

Lödning på G

2014-04-03
17:21:24

Gräsänkling och textillärarvikariat
Nu är jag gräsänkling för A har åkt till Sthlm på byggmässa så ikväll ska jag umgås med min kära mor. Vi ska äta maxmål och sedan åka och hälsa på mormor. 

Imorgon jobbar jag sista dagen på förskola för nästa vecka ska jag vara ledig (varför ids jag inte berätta nu så det spar vi till senare) och veckan efteråt börjar jag på ett textillärarvikariat resten av terminen. Eller tills Elliot kommer. Han är beräknad den 13:e juni och eleverna har skolavslutning den 12:e... Det är bara att hålla tummar och tår på att det ska gå ihop!