isabellbrandstrom

2014-12-26
20:56:27

Jul
Jul jul strålande Jul! Nu är julfirandet förbi och Elliots rutiner har faktiskt klarat sig igenom detta! Med bra planering och lite tur så har det gått riktigt bra. Det har varit fantastiskt trevligt med god mat, brädspel och mys. Men nu tar vi en lugn helg och laddar inför nyår som mest troligt blir i Nordingrå för omväxlings skull

Elliot har nu kommit på hur man tar sig fram i gåstol och kan nu helnöjd roa sig själv i hemmet. Ååh så skönt det är kan jag lova! 
2014-12-20
14:36:25

Tjejkväll och världens bästa barnvakt
Tjejkväll och krogrunda med mina tre närmsta vänner igår! Så himla kul vi hade och så skönt att få vara barnfri! Eller nästan barnfri. Vi höll till hemma hos mig och hade Elliots gudmor Elvira här som barnvakt. Klart bästa barnvakten! När jag klev upp efter en välförtjänt sovmorgon till 11 så sover pojken ute i vagnen, gårdagens partybevis bortstädade, kaffet pressat och perfekt kokta ägg ligger i en kastrull på köksbänken. Håller tummarna på att Elliot skött sig bra så att Elvira kan tänka sig att vara barnvakt fler gånger och inte blivit avskräckt! 

Hade junimammorna här på besök tidigare i veckan! Elliot fick sin tand först av junibebisarna och därför åkte jag nämligen på att bju på tårta haha.


2014-12-07
21:26:20

Mat- och sovklocka och bissingar
Rutinerna blir bara bättre och bättre. Har styrt om lite till så nu somnar han till och med i sin spjälsäng istället för att vi vaggar honom i famnen. Nätterna har också blivit mycket bättre nu vaknar han oftast bara en gång per natt istället för tre. 
Det märks att han mår bra av alla rutiner och nu behöver jag snart inte kolla på klockan längre för hans inbyggda mat -och sovklocka har ställt in sig utefter schemat så nu hjälper han till att påminna när det är dags för att sova och äta ;)

Det har också hänt en hel del i hans rörelseutveckling, han kan nu vända sig problemfritt mellan magläge och ryggläge och kan därför roa sig själv mycket bättre när han ligger på golvet. Nu i helgen har även två bissingar spruckit fram i underkäken. Han tuggar nu otroligt mycket på sin napp så jag är väldigt glad att jag inte ammar längre! ;)

Livet leker och jag njuter av tillvaron!

Gaddarna syns dåligt och han fick för sig att skela lite lagomt på bilden men det var den bästa bilden jag lyckades ta haha. I samband med att tänderna sprack fram slutade han gilla att man rör tandköttet, det gör säkert lite ont där.