isabellbrandstrom

2014-01-28
14:20:00

Examensarbetet betygsatt och röd som bebisfärg
Nuu är examensarbetet betygsatt och ligger för allmän beskådan på www.diva-portal.org. Det är ruskigt tråkigt att läsa andras examensarbeten men om någon mot förmodan ändå vill det så sök antingen på mitt namn eller på "Teoretiska kunskapsområden i textilslöjden". Nu kan jag packa ihop alla lånade böcker (säkerligen upp mot 30 stycken) och bege mig till bibliotetket! Slänga bort alla papper, anteckningar och dokument jag har över hela mitt skrivbord och äntligen släppa allt som har med studier att göra. Så skönt! 

Nu ska jag fokusera på att uppdatera mitt CV, anmäla mig på arbetsförmedlingen, skriva upp mig på vikariepolen för lärarvikarier och åka runt och hälsa på rektorerna i alla skolor i bygden! 
 
 
 
Sydde underlag och två kuddar häromdagen. Röd är bebisens färg har vi bestämt, passande för både flicka och pojke ;) 
 
 

2014-01-26
20:01:37

Bikinimodell för en dag
Idag har jag och min mage blivit fotograferad! Kände mig stundtals lika graciös som en flodhäst men det blev flera fina bilder ändå. Skönt att ha några bilder där jag inte står vid spegeln med mobilkameran. Tusen tack Ann Berggren! Längtar tills våren då magen är ännu större och man kan fota utomhus. 
 
Eftersom inte många verkade så intresserad av att veta om det blir flicka eller pojke så får ni allt vänta ett tag eller börja visa intresse ;P Men här får ni iallafall lite bilder från dagen.
 
 
 
 
 
 

2014-01-25
12:13:24

Konkursutförsäljning och halvtidsomdömme
Just nu sitter jag på en leksaksspis i ett hörn av barnens hus. Det är konkursutförsäljning och jag vaktar mina fynd medan mor och far köar och letar kundvagnar, och A köper dricka till oss. Gissar att jag kommer få sitta här i några timmar så håll tummarna för mig att jag inte blir kissnödig.. Jag som bara brukar kunna hålla mig en timme nuförtiden.. Men som tur är så kan jag skymta några babypottor så jag har lösningen för värsta tänkbara scenario!

Idag har exakt halva graviditeten passerat. Känns overkligt fast ändå så verkligt! Min lilla busunge gör sig påmind genom att sparka intensivare för varje dag. Moderkakan är placerad närmast min rygg och den lilla sötnöten verkar trivas med att ligga på tvären i livmodern alltså horisontellt vilket gör att det inte är konstigt att jag började känna rörelserna redan v. 15. Från början kändes det lite som att det kittlades i magen men bara någon vecka efteråt började det kännas som att någon petar på mig från insidan för att poka på uppmärksamhet. För att beskriva känslan ännu närmre är det som om någon har hållit fingret mot magen utan att jag känt det och sedan hastigt ryckt bort fingret. Från början var det nästan obehagligt av ovanan och de lätt irriterande kickarna mot en och samma punkt men nu känner jag mig van och det är nu bara mysigt och kärleksfullt att känna rörelserna! Allra läckraste är kullerbyttorna ;)

Såhär med ett halvtidsomdömme kan jag säga att jag trivs med att vara gravid. Trots illamående, trots foglossningar och sammandragningar, trots dålig hy, trots rörelseförhinder pågrund av magen mm. Så känner jag just nu att det är fantastiskt att vara gravid! (Memorera att jag skrev "just nu", alltså med reservation för ändring) Längtar dock tills jag får krama om min lilla kickboxare där inne. 

Nu ska vi kolla intresset här på bloggen ;) Hur många vill veta vilket kön bebisen har? Alla närmsta vet det redan men än har vi inte spridit det över internet! Om tillräckligt många lämnar en kommenterar här i bloggen om detta så avslöjar jag det!

2014-01-24
16:17:20

Tillbaka i bloggträsket
Japp jag är tillbaka i bloggträsket efter ett helt års uppehåll!
Det fanns flera anledningar till att jag slutade mitt bloggande och nedan kan ni läsa en lista med sånt jag kan komma på att skylla detta på:
  • Först kändes det för mycket att skriva ikapp efter en månad utrikes.
  • Sedan hade jag inget stabilt hemnätverk.
  • När jag väl fick ett fungerande nätverk hade vår/sommaren börjat vilket gjorde att jag inte ville sitta inomhus vid datorn och blogg.se´s app till mobilen strulade för mycket. 
  • När hösten kom började jag att skriva mitt examensarbete. Jag hade inte längre tid för varken bloggen, träning, fritidsintressen, ett socialt liv etc. etc 
Nu har jag massor med tid över igen för nu mina damer och herrar är jag arbetslös! ja eller nja tills 1:a februari räknas jag faktiskt fortfarande som student, men ändå, jag är godkänd på uppsatsen och helt klar som textil- och bildlärare så arbetslös är vad jag är. Visserligen har jag kvar mitt städjobb, jag jobbar extra på Norrbröd och springvickar i läraryrket men rent teoretiskt, arbetslös.
 
Det är verkligen mycket som hänt sedan sist men vi tar en sak i sänder och blandar det gamla med lite nytt! Största nyheten sedan sist är att jag har en aning större mage nu jämfört med för ett år sedan. 
 
 
Vill iallafall säga att ni är varmt välkommen att följa denna blogg isabellbrandstrom.blogg.se. Vare sig ni känner mig väl eller inget alls, om ni följt mig tidigare eller aldrig, hursomhellst så är ni välkommen här om ni vill! 
 
Kraam // Isaflisa