isabellbrandstrom

2012-07-23
21:01:14

Fiske

Blev en tur till Billsjö ikväll. Ulla bjöd på god kyckling och sedan drog vi ut och fiskade och invigde mitt shimanospö. Den första av gäddorna vi fick hoppade upp ur vattnet innan den haffade min spinnare, sedan kämpade han sig hela vägen till båten, sjukt kul! Sjukt vackert väder var det ute på sjön också.


2012-07-21
17:20:03

Krogen-skogen

Nu är jag och Sofie påväg till traktortaxin som ska ta oss till krogen-skogen. Temat för kvällen är bönder och skogsfolk så vi har blåställ på. Ha det bra gott folk, det ska vi!


2012-07-19
22:05:19

Skyttebane-makeover

Arbetat på skyttebanan idag, jag och flera andra ur gillet. Vi har bytt ut över och underliggarna som måltavlorna hänger/vilar på samt spraymålat dem mörka. Vi har satt upp utdragbara avskärmare med handtag. Vi har borrat upphängningshål i de nya tavlorna. Krattat och skottat iordning kulfången och gräsröjt runt omkring. Jäklar vilken uppgradering av banan. Känner att vi har varit riktigt duktiga och kul har vi haft på samma gång. Tyvärr har jag inga före-bilder har bara efter-bilder av hur det ser ut nu.


2012-07-16
21:13:37

Ale pärern

Ikväll har jag varit hos mormor och ale pärern (krattat upp jord på potatisplantorna för de som inte begriper norrländska) Nu sitter jag i min favorit fåtölj med Bibbe i famnen och är rätt slut på efter en 9 timmars arbetsdag följt av en helkväll i potatislandet. Birger verkar också helt slut, han kom hem helnöjd med en sork ikväll, han har nog slitit hårt för att äntligen lyckats fånga, ha ihjäl och släpa hem ett riktigt byte. Nu blir det några avsnitt vänner och sedan kommer jag somna ovaggad. Här är mitt och mormors potatisland:


2012-07-15
14:12:30

Bröllop
Anton och Sofia kan man nu benämna Herr och Fru Lindgren. Vackraste vigseln jag någonsin sett! Det var magiskt. Vi stod på stranden, en tjej sjöng "för kärlekens skull" och när hon tog i i refrängen och sjöng "solen går upp" så letade sig solen fram och samtidigt kunde man då se Bröllopsparet i en fiskebåt påväg till den björkbeklädda bryggan där vigseln tog plats. Istället för ris blåstes såpbubblor och allt var otroligt vackert.
 
Efter vigseln var det även namngivningsceremoni för lilla Meja och hennes kusin Siri.
 
Tack Anton och Sofia för att vi fick vara med och dela er glädje på eran stora dag.
 
 
Det vackra brudparet

Dukningen
Heliumballonger
Meja och Mejas mormor
Gillar att alla karlar blev tilldelad varsitt kiss-träd

2012-07-13
13:00:18

SPA

Spa med Anneli och Anna idag! Varit på onelife nu och ska precis gå in och relaxa resten av dagen. Ska bli sjukt härligt! Känner att jag förtjänar detta!


2012-07-12
23:28:10

Inte min dag!
Lovade att promenera från jobbet idag till area1 för att hämta bilen. M har varit på Antons svensexa idag (därav bilen på area1) så det är klart jag ställde upp på att hämta hem bilen. Men därefter gick dagen som den gick.
 
 • Promenad sträckan var lite längre än planerat.. 50 minuter.. i regn..
 • Och mina skor var inte fullt lika bekväma som planerat.. Skavsår och blåsor på hälarna..
 • Mina planer för kvällen blev inställda PGA regnet..
 • Beställde middag på Max men råkade välta ut hela brickan på golvet..
 • Sprungit in i en gruslåda så mina blåmärken fått fler vänner..
 • Råkade skalla Sofie så jag fick en bula..
 
******************************************************************
 
Men om man ser det positivt..
 • Jag kunde ha haft klackar istället för sneakers.
 • Bilen hade kunnat stått på gokartbanan som jag inte vet vart den är.
 • Personalen på Max var snäll och gav mig ny mat och jag hade sällskap av Anton så jag behövde inte äta själv.
 • Planerna för kvällen bestod ändå bara av att hjälpa till med röjning och krattning av 300m banan.
 • När jag ändå har flera blåmärken från tidigare i veckan gör nåt extra inte så mycket skillnad.
 • Att jag skallade ihop huvudet med Sofie skvallrar ju faktisk om att jag har fått umgås med henne för en gångs skull denna sommar.
 

2012-07-11
20:43:44

Safari

Åt riktigt god lunch idag på Safari idag, skagenröra med bakad potatis. Mums! Katterna vägrade gå in ikväll. Birger blev tokig när jag tänkte bära in honom så jag släppte ner honom och lät honom springa tillbaka till vinbärsbusken. Han hade något där inne. Jag hann se den i några sekunder, en sork! Hans första fångst. Inte konstigt att han inte ville göra kväll. Tyvärr försvann den in i vinbärsbusken och Birger gav upp. Gav honom lite gädda till kvällsmat istället. Han lyckas aldrig fånga något. Elsa har dock levlat i näbbmus-fångst.


2012-07-10
19:27:03

Blå-slagen

Vi fick jobba över två timmar idag för att hinna packa klart alla ordrar. Sjukt mycket att göra denna vecka! Stressade nog lite väl mycket dock så det hände en liten olycka. Alltså jag är på tok för klantig för att få bära helpallar mer framöver! Ehm.. Jag lyfte ner en pall från palltraven, backade med pallen utan att se mig för och stöp över en annan pall som låg bakom mig så jag fick pallen jag bar över mig och blev halvt klämd emellan dem, hann vända mig i fallet och slog även emot betonggolvet.. ehe. Snyggt jobbat.. Kommer nog få ett stort blåmärke på högra skinkan, båda framsida låren, vänstra knät, vänster axel och armbåge och högra handen + flera skrubbsår. Hur klantig är det tillåtet att vara?


2012-07-09
18:01:55

Äntligen går det att logga in från mobilen igen! :) Kan inte riktigt komma ihåg allt jag haft för mig sedan senaste inlägget. Men jag har iallafall tagit grönt kort i skytte! en helgkurs. Jag har varit på Pysseljunta, kornsjömarknad och jag har varit på poolparty. Just det.. Jag har varit monster-förkyld. Värsta förkylningen jag haft på minst ett år. Men jag slapp bihålsinflamation denna gång iallafall så jag har inte haft så mycket feber. Väldigt tur det eftersom jag och M inte har några ersättare på jobbet, blir sjuk får vi jobba ändå. Men nu börjar jag krya på mig, fortfarande lite snorig men annars bra. Kan nog snart börja gymma igen. Nu ska jag och M laga potatisgratäng och fläskfilé. Lite blandade bilder: