isabellbrandstrom

2011-02-25
14:37:39

Lägenheten
Sagt upp lägenheten nu. Fick ett samtal från mäklarhuset där de bekräftade att papprena från säljaren nu har kommit fram och att de skickats vidare till nya hyresföreningenför godkännande. det är väl 99% säkert att vi kommer bli godkända men utifall att den där lagen om alltings jävlighet använder den där lilla procenten så har vi kommit överens med nuvarande hyresvärden om att vi kan ta tillbaka uppsägningen.

Fick också reda på att Emma och Pontus som ska ta över våran lägenhet ska ha visning på sin lägenhet till veckan och att de som ska dit och titta kanske vill flytta så fort som möjligt. Så nu kan det bli snabba ryck att få iordning nya lägenheten för inflyttning.. har vi tur så kan vi ta över den redan nu i veckan så att vi kan flytta innan mars är slut.

vilken tur att jag har haft framförhållning och snart har städat igenom alla garderober i lägenheten så att det nu bara är till att  vräka ner saker i lådor. Eller ja.. förrådet har jag väl en hel dags jobb kvar med men det ska nog gå bra.


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: