isabellbrandstrom

2011-07-31
11:51:59

Småstadsliv live
Småstadsliv var grym! Skrattade genom hela teatern. Enda jag störde mig på var puckona som satt bakom oss på läktaren som pratade jättehögt och överröstade högtalarna. Särskilt irriterande var en brud som tog upp telefonen och hade en lång diskussion med någon om att det inte var mockat i en hästbox och exakt vart fodret fanns, och hade hästen något hö med mera, med mera. Höll på börja brinna på idioterna men lyckades hålla mig. Utan dem hade kvällen varit kung.

Nu ska jag åka och städa på städjobbet och efter det ska jag jobba på hemtjänsten 15-22.  




Köpte en t-shirt med denna text, ska jobba i den idag tänkte jag. Haha



 


2011-07-30
14:58:44

Småstadsliv ikväll
Tillbaka från min bloggpaus så nu får ni en snabb uppdatering från veckan som gått. Har saknat bloggen.
  • Måndag och tisdag hände ingenting, jag bara jobbade.
  • Onsdagkväll scrappade jag med sofie, inte lika ofta det händer under sommaren faktiskt, synd.
  • Torsdag var en ledig dag som spendarades till största delen i Billsjö med tillhörande sol, bad och hamburgergrillning med vännerna. Härligt.
  • Fredag var det Pokerkväll som avslutades med krogrunda och efterfest, mycket trevligt.




SMÅSTADSLIV

Ikväll är det Småstadsliv som händer och innan det ska vi på födelsedagskalas. Ciao!

2011-07-25
19:09:07

löpning och bloggpaus
SPRINGTUR

Tog mig ut och sprang direkt efter jobbet idag. Har förbättrat min kondition och mina benmuskler avsevärt senaste veckorna, än fast jag inte tycker att jag har skött löpningen särskilt väl. jag har svårt att hinna med tre springturer i veckan för alltid är det något ivägen, två gånger i veckan är vad jag hinner med. Har varken mobil eller klocka med mig heller och kan därför inte hålla springshemat från sommarutmaningen. Men jag tänker att huvudsaken är att jag kommer ut och rör mig lite. 



BLOGGPAUS

Nu tar jag en bloggpaus ett tag. vet inte hur länge det blir, kan bli bara någon dag eller en hel vecka, vi får se. Har kommit på mig själv med att få dåligt samvete när jag missar att blogga någon dag och det vill jag inte behöva få. Bloggen finns här bara för att jag tycker det är kul att blogga och blir det ett tvång är det inte roligt längre. Därför lägger jag bloggandet på vila tills jag kommit över denna "publicerings stress".



VILA

Nu ska jag ta en lugn kväll, se serier, dricka färskpressad apelsinjuice och bara Chilla. Vi hörs!


2011-07-24
16:40:17

Vilken äventyrshelg
Helgen har varit ett äventyr och himlar vad Docksta är vackert.
Har hunnit med:



Fotosession med Sofie på den otroligt vackra gården där hennes far bor




Svingat mig i rep och landat i hö, träningsvärk i magmusklerna och blåmärkan på insidan låren check!




Vinkväll med Dockstaflickorna Sofie, Helene, Ida, Jeanette och Jossan, fantastiskt gäng


Fikat på pensionat café


Åkt fyrhjuling, med fartdåren Sofie som chaufför, fick lirka av mig min hårklämma i farten och placera den i Sofies hår för att inte bli piskat av hennes långa blonda svall.



Badat i havet


Även klättrad genom en lönngång i ett skåp och hoppat studsmatta men dom bilderna är också i Sofies ägo. 




IDAG


Idag har jag också hunnit med en del men bara tråkiga saker
  • gjort bort städjobbet,
  • varit och kollat till Annas katter eftersom hon är bortrest
  • Sprungit
  • tvätta
Snart ska vi äta otroligt goda rester. Vi hade tur att få det som blev över ifrån gårdages middag i Billsjö. Svärmor hade kokat ihop fläskfilé, pepparsalami och mozzarellaost i en sås på grädde och sweet chili, till det serverades klyftpotatis och en somrig sallad med melon. Gott ska det vara!


2011-07-22
14:32:06

Påväg till Docksta och Birger på bättringsvägen
Snart hänger jag på Sofie ner till Docktsa. Vi ska äta lasagne hemma hos Sofies pappa och sedan ska vi umgås med Sofies tjejgäng. Dom har känt varandra sedan småskolan, så jag känner mig lite som en utböling hehe, men jag har ju träffat de flesta av tjejerna så jag tror det kommer gå bra ändå. Ser jättemycket fram emot att lära känna alla så det här ska bli kul!

Birger blir bättre och bättre. Han busar och stojjar som vanligt. Han är fortfarande öm i höften och väldigt mammig. och han har inte börjat tjata om att få gå ut ännu så jag tror att han är lite skraj fortfarande. Men snart så <3

Birger älskar att krypa in i trånga utrymmen, här har han hittat M´s väska till fotbollsskorna

 


2011-07-21
11:20:22

Birger överlever!
Igår kom Birger hem utmattad i total chock, jord i hela munnen och dyngig i ansiktet, rosslade när han andades och kissade blod. Neeeeeeeej!!! Tårarna började flöda och jag antog det värsta.

påkörd trodde vi och gissade att lungorna var punkterade och att han var helt söndermosad i magen. Vi åkte till distriktsveterinärena i Gullänget och tänkte göra röntgen. Men då veterinären sa att röntgen inte kommer visa någonting angående kisseriet och mjukdelarna så kände vi att det inte var någon mening att betala 4000 kr för att få se röntgenplåtar som endast kan säga att han är för skadad för att överleva eller visar ingenting så att vi fortfarande inte vet om han överlever. Veterinären sa att han uppenbart lider och hon blev därför förbannad när vi sa att vi ville ta hem honom istället för att avliva honom.

Vi visste inte om vi gjorde rätt eller fel, men jag ville inte ge upp hoppet och låta honom somna in sjukhusmiljö, helt chockad, skrämd och otrygg.
Hemma bäddade jag åt Bigge mellan oss i sängen och smekte honom från sju-åtta tiden på kvällen till klockan två. Han sov så hårt att jag var rädd att han var medvetslös ett tag, jag vågade inte somna för jag ville finnas där för honom ifall han skulle ta sitt sista andetag.

Efter klockan två klev han upp! vi lyckades få i honom vatten, han kissade utan blod och han verkade en aning piggare. Jag blev så lycklig att jag bytte ut mina sorgetårar mot hoppfulla tårar.

Idag är han mycket piggare och nu vet vi att vi gjorde rätt när vi trotsade veterinärernas rekomendationer. Jag är så glad att vi tog hem honom! Idag har ätit gädda, han dricker vatten, han gosar och går omkring som vanligt förutom att han är lite stelare i höften eftersom han är blåslagen och har ett sår.

Tror inte det är en påkörning längre, vi tror att han har klättrat i ett högt träd, fastnat med halsbandet och slitit tills halsbandet knäppt lös och då har han tappat balansen och föllit rätt ner och landat på höften mot någon vass pinne. Efter det rullade han säkert några kullerbyttor så att han stöp med huvudet ner i jorden.

Mammas älskade Birgerbus har överlevt och jag är så lycklig och tacksam just nu att jag får glädjetårar när jag ser honom, jag hade inte klarat av att säga hejdå till mitt älskade lilla hjärta.


2011-07-19
17:46:39

Ny hårfärg och nya glasögon
Helnöjd med gårdagens avslappningsdag. Anna och jag gjorde ansiktsmasker, gav varandra ryggmassage, såg film, åt melon, drack iste och efteråt lagade vi mat och åt tillsammans med grabbarna. 

Just ja, Anna hjälpte mig att färga håret igen, tänkte ta en liten aning mörkare nyans
som inte var lika mycket rött i denna gång. Men detta resulterade i nästan svart hår.. När ska jag lära mig att gå till frisören och färga?  Nu har jag senaste två månaderna provat alla hårfärger som finns i affären, är ganske less på att aldrig bli helt nöjd. men om jag har tur nu så lossnar mycket av den mörka färgen efter några tvättar.



Har äntligen fått mina nya glasögon

2011-07-18
10:50:22

Day off
Jag och Anna tänkte åka till SPA-avdelningen på paradisbadet idag, men när vi såg att det inte hålls några bastusittningar bestämde vi oss för att skjuta upp vistelsen tills vi båda är ledig en onsdag, fredag eller lördag. Det är enda dagarna under sommaren som sittningarna hålls.

Nu väntar jag på att Anna-sömntuta ska kliva upp så att vi kan hitta på något annat. Någonting där vi får slappna av och njuta av att vara ledig. Kanske filmmaraton eller kanske vi gör vårat eget spa. Bara ta det lugnt, vila upp oss och inte tänka på jobb är än sålänge planen.


2011-07-17
20:22:23

White trash på Nocchopio
Kycklingsallad till middag idag, Pinocchio kryddar sina kycklingbitar så att dom faktiskt smakar någonting. det borde fler pizzerior prova. Och det är alltid lika spännande att hämta upp maten, för man vet alltid vilka typer av människor man får se.. riktiga, tvättäkta, svenska "white trash". Det är alltid ett och samma gäng som sitter på uteserveringen, alltid lika full, risigt hår, korta shorts och truckerkepsar. De bråkar ofta med varandra, talar fruktansvärt högt och låter oftast upprörda.

Nocchopio.. eh, nej jag menar Pinocchio heheh, såhär låter det ibland när de svarar i telefonen. Numera beställer vi alltid över internet.


2011-07-16
12:10:18

Billy och poker
BILLY
blev namnet, till Sofie och Mickes nya kisse. I utseende påminner han om en grå Birger när han var liten men i personlighet så är Billy tuffare. Bigge var en liten feg mespropp första dagarna hemma hos oss, vi fick knappt röra honom men Billy är både busig, gosig och nyfiken, ett riktigt charmtroll.



POKER
Igår fick jag lära mig spela poker. Sofie har planerat en pokerkväll bara för tjejer om några veckor och jag försökte slippa undan med att jag inte ens kan reglerna, nu har jag inte det att skylla på längre och jag har heller inte jobbet att skylla på. Hmm, någon akut sjukdom kanske.. Något otroligt smittsamt? inflammation i fingrarna kan fungera, eller tillfälligt blind.. svårt att spela poker om man är blind.



KORT

Mamma och pappa var precis här på en kopp kaffe och några bullar. Dom har hämtat sina beställningar på födelsedagskort, tyvär kan jag inte visa bilder på korten förrän födelsedagarna har varit. Istället ska ni få se några bilder på Billy


Han börjar bli trött vid det här laget


Kolla vilken lurv han är


Busig



2011-07-15
16:37:31

Helg i 24 timmar, SPA och kattungar
SPA

Nu är det helg, fast bara i 24 timmar för min del. Jobbar från 15-22 imorgon och på söndag jobbar jag förmiddag. Inte förrän måndag är jag helt ledig, då ska Anna och jag på SPA-avdelningen, längtar! Känner att jag behöver unna mig en dag med bara avslappning. Har försökt några gånger hemma att bara ta det lugnt men jag har svårt att sitta still när det finns hemsysslor att göra.. Städa, tvätta, diska, damma, arbeta i trädgården med mera. På måndag ska jag slappna av totalt och glömma bort omvärlden.



KATTBEBIS

En annan sak jag längtar till är ikväll. Sofie och Micke är
nere i Sundsvall och hämtar en ny medlem i familjen. Det är en otroligt gullig kattunge, 50 procent Norsk skogkatt. Honom ska jag mysa och busa med hela kvällen har jag tänkt. Jag gillar kattungar när de inte är inneboende hos mig. Har fostrat alldeles för många kattungar i mina dagar för att tycka att det är charmigt när de:
  • äter mina gardiner
  • klättrar i mina gardinerna
  • välter mina blomkrukor
  • attackerar mina fötter när jag sover
  • lever om
  • kissar utanför sandlådan
  • flyger omkring som galna monster
  • och driver mig till vansinne


Söt!


2011-07-14
21:00:26

Håller på spricka
Har ätit så mycket gott idag att jag håller på spricka. Känner mig faktiskt litegrann som Elsa ikväll. Hon äter så mycket att hon ser ut att ha kattungar i magen. M och jag har bestämt att vi ska sätta henne på en sträng diet nu innan hennes mage spricker. 

Jag har ätit:
  • Subwaymacka (grillat kycklingbröst med sweet onion dressing)
  • Jordgubbsglass (provade svärmors nya glassmaskin, fantastiskt gott och enkelt att göra)
  • Smultron (Svärmor har en smultronrabatt som jag alltid plockar ren när jag hälsar på i Billsjö)
  • Grillad lax med melonsallad och tre olika röror (Grillade hemma hos Micke och Sofie)
  • Äppelpaj med marsansås (Sofie gjorde efterrätt)
  • Mango/apelsinjuice, Äppel/Päronjuice och Ananas/apelsinjuice (har lånat svärmors suveräna juicepress så vi lekte litegrann med allt vi hittade på frukthyllan i affären)
Kan tillägga att jag inte åt lite av varje grej heller. Har nog ätit så att jag klarar mig resten av sommaren nu, hehe.


Glassmaskinen


Bästa lax jag någonsin ätit, försökte med LCHF stil men kunde inte låta bli att smaka några bitar av Sofies klyftpotatis


Äppelpajen också jättegod





2011-07-14
10:35:33

Glasögon
Om en halvtimme ska jag vara på synsam för en synundersökning. Jag har fått sämre syn senaste året och måste verkligen skaffa nya glasögon. Jag kan inte läsa på långt håll, varken tundertexterna på tv:n eller vägskyltarna när jag kör bil.

Många av er kanske inte har sett mig i glasögon och det är för att jag använder dem aldeles för sällan. Fick låna hem några styckna och har nu bestämt mig för ett par som jag vill ha. 

Dessa blir det, de är från barnavdelning, hehe. Jag måste alltid köpa glasögon från barnavdelningen eftersom jag har så litet och smalt huvud. Ser ut som en uggla i allt från vuxenavdelningen.


2011-07-13
15:11:11

Grilla o scrappa
Det var riktigt lugn hela eftermiddagen på Htj idag så jag fick sluta tidigare än planerat, skönt. Har redan hunnit planera vad jag ska göra. Först ska vi grilla kyckling med Anna och Hägga och efter det ska jag scrappa tillsammans med Sofie. Har fått två beställningar på födelsedagskort och ett tredje kort är en utmaning från Highcoast scrap, vi ska tolka första versen ur sommaren är kort. Det är extra kul att scrappa när jag får några riktlinjer.


I brist på andra bilder så får ni en bild på en krokodil ifrån Sundsvalls gatufest


2011-07-12
17:58:27

Slipper vattna i trädgården
Regn! Äntligen! Jag har längtat efter regn och åska. Det har varit så varmt o kvavt i luften senaste dagarna att det knappt gått att sova. Nu hoppas jag luften blir bättre så jag slipper vakna i mina egen svettpölar och så att jag kan andas medan jag är ute och springer (eller ja, än har jag inte tillräckligt bra kondis för att det ska vara helt problemfritt, men man kan ju låtsas)

Skönt att slippa vattna i trädgården också. Såhär ser det ut just nu:


Mynta, citrontimjan, röd basilika, oregano och persilja


Min älskade tomatplanta med körsbärstomater,
undrar bara när det är dags för dem att bli röd, har cirka 20 gröna tomatisar nu


Råkade så lite för många salladfrön så plantorna trängs "lite" nu, säg till om du vill ha några salladsblad! jag har så det räcker och blir över. Det andra som växer där är sockerärtor


Här har jag planterat tolv potatisar. Är det någon som vet hur plantorna ska se ut när potatisarna är "fullvuxna"?


Rabarber är också bara att säga till om det är någon som vill ha några stjälkar. Kanske jag ska baka rabarberpaj till nästa syjunta?


2011-07-11
18:04:36

Tugga post
POST

Birger har fått för sig dumheter igen. Nu är hans nya grej att tugga sönder posten som hamnar på hallmattan nedanför brevinkastet. Måste införskaffa en korg som posten kan falla ner i innan han äter upp något viktigt som dimper ner där. Tror ju inte att man kan skylla på katten ifall inkasso ringer.

IKEA

Idag har M varit på IKEA med Johan E.. *snyft* M hatar IKEA och jag som har längtat efter att få åka dit fick inte följa med eftersom jag jobbade. M köpte iallafall en skohylla som vi velat ha jättelänge och en duschkorg.. heter det duschkorg? det låter tokigt.. Det är inte en korg man duschar i utan en sådan där som man kan ställa shampoflaskorna på i duschen.

STUVADE MACKARONER

Nu har vi precis ätit stuvade mackaroner och korv, guud vad gott det är, både enkelt och gott. Snart ska vi åka och hjälpa Johan bygga ihop sina IKEA möbler och imorgon väntar ännu en arbetsdag. 





2011-07-10
19:50:29

Chuck o Candy
Hunnit med mycket idag än fast jag tycker att jag bara har tagit det lugnt. Tog sovmorgon till klockan elva eftersom vi inte kom hem förrän fem imorse. Åkte först iväg till städjobbet, sedan har jag handlat, kollat in Johan Ericssons nya lägenhet, ätit kycklingsallad med M, Johan E och Anton och varit ute och sprungit.

Ikväll ska jag kolla på Serien Chuck och äta godis som jag tydligen tyckte att jag förtjänade när jag handlade idag.
Note to self: Inte besöka matvaruaffär när jag är vrålhungrig



M o Jag på gatufesten



Riktigt bra kycklingsallad på Pinocchio



2011-07-10
18:14:21

Helloween
Hade hemskt trevligt igår, bortsett från några sura miner från några i sällskapet, men det var ingenting som Helloween inte kunde bota. Har aldrig sett ett liveuppträdande som ens varit i närheten av vad dessa metalgrabbar hade att bjuda på. Helloween är galet bra! Trodde att jag skulle vara utan både röst och hörsel idag så mycket som vi vrålade till musiken och utan öronproppar var vi också.

Utöver Helloween sprang vi mellan scenerna och fick se, Eric Saade, Veronica Maggio, Daniel Adams Ray, Ison o Fille och Kapten Röd. Också åt jag langos, munkar och Ben o Jerrys kulglass. Helnöjd med kvällen.


Gittarrist i Helloween, Sascha Gerstner. Vilket ögongodis!


2011-07-09
08:59:12

Sundsvalls gatufest
Nu åker vi snart ner mot Härnösand tillsammans med Mickaela och Eric. Vi ska hem till Johan och Jenny där vi lunchar och förfestar. Efter det fortsätter vi ner mot Sundsvall där jag förhoppningsvis kommer få äta Langos till middag. (ÄLSKAR LANGOS)  Ikväll spelar bland annat Helloween, Kapten röd och Veronica Maggio. Det här ska bli kul!

Hörs på Söndag.


2011-07-08
22:05:51

Anna gästbloggar
Jajjemän, som rubriken lyder är det nu jag (Anna) som sitter vid tangentbordet och skriver. Men det kanske ni redan hade räknat ut? Haha..

I vilket fall som helst så har jag lyckats få den ypperliga möjligheten med en hel dag ensam (eller ja, nästan i alla fall) med min underbara Isabell! Hon är mitt allt och jag vet inte vart jag skulle vara idag utan henne. Vi insåg idag att vi firar 10-års jubileum nästa år. Vi har alltså känt varandra och varit bästa vänner i snart 10 år! Hur sjukt är inte det?

Vi spenderade dagen med att åka på kornsjömarknaden, bada, äta god mat och dricker för tillfället vin. En helt underbar dag om ni frågar mig. Jag är extremt lyckligt lottad som har en sådan underbar vän som Isa!

Massa kärlek!
/Anna


Räddar ett riktigt dåligt vin med fruktsoda och piggelinglass


2011-07-07
22:32:01

Sniglar i sängen
Birger kom just och la sig i sängen och jag plockade bort en kvist som nästlat sig fast i svansen på honom. När jag fortsatte klappa honom kände jag något litet och slemmigt och trasslade ut det ur pälsen.. En bebis-snigel! Hämtade kattkardan och ur pälsen rensade jag ut tre löv och fem till sniglar. Jag har alltså legat i sängen och kelat med sex stycken sniglar.. Blää!



2011-07-07
14:53:40

What are words if you really don't mean them?
Blir bara mer och mer kär i denna låt. Ännu finare blev den när Mickan visade videon och jag fick reda på att Chris Medina sjunger om sin fästmö som några månader innan deras planerade bröllop råkade ut för en olycka och fick en hjärnskada. Han sjunger att han inte kommer lämna henne och att vad vore han för kille om han skulle sticka när hon behöver honom som mest. Såå fin låt.




What Are Words lyrics

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then their done
When it's love
Yeah, you say them out loud, those words
They never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was sent
Just from me and now know I'm meant
To be where I am and I'm gonna be
Standing right beside her tonight And I'm gonna be by your side
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then their done
When it's love
Yeah, you say them out loud, those words
They never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most
I'm forever keeping my angel close

2011-07-07
13:15:02

Ledighet!
Äntligen! ledig i tre dagar irad och det känns otroligt skönt. Ikväll ska jag åka och se Orup i stan. Imorgon ska jag på kornsjömarknad, och på lördag ska jag till Sundsvalls gatufest. Perfekt helg att vara ledig då det finns massor att hitta på. Har till och med för mig att det är skulefestivalen denna helgen med? Någon som vet om det stämmer?


Jämför bilderna, jag tycker mig se en likhet mellan dem


2011-07-06
14:03:28

Brandvarnaren
Granntanten är fortfarande borta som tur är. Men hennes brandvarnare har lite batteri och påminner oss om det var tjugonde sekund.. Alltid är det något!

Fortsätter att ha fullt upp. Slutade jobba vid tolv idag och skulle skjutsa hem Mickan som fick lov att sjukskriva sig från eftermiddagspasset på grund av öroninflammation med tillhörande feber, halsont och bihålsbesvär. Nu ligger hon och sover i mitt sovrum eftersom grabbarna lyckades få med sig hennes hemnycklar när vi bytte bil. Och snart ska jag dra med stackarn till Billsjö eftersom jag ska dit och hjälpa grabbarna att röja sly vid bastun på andra sidan sjön, så hon får fortsätta vara sjuk hemma hos Erics föräldrar istället.

Nä, brottom, brottom.. har jag rensat lådan åt katterna, fyllt på deras matburk, diskat bort och hunnit blogga. Nu måste jag se till att åka så jag hinner hem till pysseljuntan ikväll.
Ciao!


2011-07-04
15:28:19

Fullt ös, medvetslös
  • Kom hem vid tolv från jobbet
  • Håller nu på för fullt att Tvätta, städa och skura hemma
  • Till middag ska vi laga chiliconcarne
  • Efter det åker jag och jobbar på mitt andra jobb
  • Sedan är det bara att kasta sig i säng för en heldag på Hemtjänsten imorgon
  • När jag kommer hem efter Htj imorgon är det egentligen pysseljunta som vi får se om jag hinner med
  • för på kvällen ska jag åka till Billsjö och fira M´s mamma som fyller 52
RUN, RUN! you´ll never make it!!

2011-07-03
13:27:24

Tanten höll på bränna upp lägenheten!!!
Kom hem vi tolv idag och hörde brandlarmet från övervåningen och kände röklukt. Panik! Min största fasa med kärringen är att hon bränner upp huset. Vi knackade på hennes dörr och hon skrek innifrån att hon vägrar öppna och att hon är psykiskt sjuk och att det brinner. Vi ringde till brandkåren som tog med sig både ambulans och polis. Hon höll på elda foton på sin röda kofta i fönsterbläcket. Elden är nu släckt iallfall. Ambulansen fick hjälpa henne ta på sig trosor eftersom hon inte hade några kläder på nedre delen av kroppen och tillslut fick de med henne ut och hon fick åka med i ambulansen.

Ambulansen sa att hon troligtvis inte kommer hem på ett tag, så det känns skönt att slippa oroa sig mer. Jag hoppas på att hon aldrig kommer tillbaka. Men den turen har vi väl aldrig.

Nu åker vi till Billsjö för resten av dagen så vi får slappna av och tänka på annat.









2011-07-02
12:57:46

Alla är horor
Nu är ännu en störningslista ifylld. Idag har jag blivit kallad hora vid flerta tillfällen. Enligt tanten är alla horor och kommer från Finland. Hon skrek även igår till M att han var den som skulle skjuta henne och förstöra hennes drömmar om Finland och hon hotade med att dra ner byxorna och visa arslet och fittan.

Fick vara ledig igårkväll och då passade vi på att umgås med Mickan o Eric och spelade brädspel. Idag har jag hunnit se två avsnitt av Chuck och ätit lunch. Det var den helgen det. Nu laddar jag för att åka och jobba klockan 15.00 till 22.00 och Imorgon jobbar jag 7.30 till 12.00. Blev ingen sommarfest på stan för min del.


Lättar stämingen med grimasbild på mig och Sofie ifrån midsommar


2011-07-02
12:40:40

Birger suger
Birger har inte lärt sig hur klorna fungerar ännu. Hehe, se videon.