isabellbrandstrom

2011-08-31
20:02:54

True talent
Nu har jag jobbat klart på hemtjänsten för i sommar. Nu är jag ledig i några dagar fram till den 5:e då studierna drar igång igen. Har lite panik inför skolstarten då shemat i början ser otroligt tufft ut och jag har inte kunnat skaffa någon kurslitteratur eftersom jag inte vet ännu vilket från litteraturlistan vi behöver köpa och vilket som går att låna på biblioteket. Men nu ska jag försöka låta bli att tänka på detta och njuta av fyra dagars frihet.

Dessa dagar ska jag:
  • Shoppa
  • Hjälpa mormor att plocka bär
  • Fira Mickaela som fyller år
  • Scrap/pyssel med sofie
Har jag glömt något..?

Nu ska jag sätta mig i soffan och se True talent på tv3


2011-08-30
10:36:06

Bihålsinfektion
När jag tror att förkylningen är över brakade det lös och jag fick en fruktansvärd smärta i huvudet. Mina bihålor ställer till kroniskt besvär för mig och nu har jag fått bihålsinfektion. Skulle nog jämföra smärtan med en värre sorts migrän där man helst vill ligga helt stilla i ett kolsvart knäpptyst rum för att inte kräkas av smärta. 

Det började mitt i dagen igår och vid kvällen trodde jag att mitt huvud var påväg att explodera. Jag grinade och snöt mig om vart annat och när jag inte stod ut längre ringde jag för att boka en akuttid på primärvårdsjouren. 20 minuter senare hade M kört mig dit och jag fick både pencillin, alvedon och nassonex utskrivet.
Idag känns det redan mycket bättre, jag har fortfarande ont, men idag är det uthärdligt och jag kan till och med sitta vid datorn. Hoppas att jag är ännu bättre till imorgon då jag jobbar sista dagen på Hemtjänsten.


2011-08-28
12:55:47

Scrap/pysseljuntan
Fortfarande förkyld men jag kämpar vidare ändå. Igår hade vi en lite större pysseljunta, extra kul denna gång eftersom vi hade flera nya pysselkompisar med oss. Två av mina arbetskollegor från sommarjobbet Louise och Emelie hakade på. Annas kompis Paulina var förbi i några timmar och min lillasyster Elvira hängde på. Sju styckna var vi sammanlagt. De flesta scrapbookade, det gjordes pärlhalsband, tennarband och det virkades. Vi hjälptes åt att laga tacos och självklart fikade vi. Tack alla deltagare för igår! Längtar verkligen till nästa pysseljunta!


Sofie gav oss en scraputmaning där vi skulle tolka några höstbilder, detta är resultaten


Alla kort vi blev klar med och några av det virkade figurerna som gjorts tidigare ställde/la vi upp som inspiration på spiselkransen


Louise, Elvira och Emelie


Anna, Paulina och Sofie

 


2011-08-25
19:10:18

Losing the battle!
Förlorade kriget mot förkylningen. Nu har jag fått lov att sjukanmäla mig för imorgon. Känns ungefär som träningsvärk i hela kroppen, Jag hostar så det sprutar tårar, bihålorna spränger, rösten fungerar inte och hjärnan hänger inte alls med i svängarna. Energin kan ta dyngslut bara på ett ögonblick och då måste jag skynda mig till sängen och ta en powernap för att kunna leva igen.  


Eftersom M också är sjuk så orkade ingen av oss laga mat, vi beställde utkörning från "Noccophio". Beställde en kycklingsallad med vitlökssås, doppade brödet i vitlök och blev otroligt besviken när jag kände att det bara var creamfraiche! Jag bad M smaka och han fattade inte vad jag snackade om, det var massor av vitlök i? Jag smakade igen och kände fortfarande bara cremefraiche. efter det smakade jag kycklingen och den hade lika gärna kunnat vara fläskfilé eller varför inte tonfisk som jag hatar, jag skulle inte känt någon skillnad för mina smaklökar har tydligen tvärdött av förkylningen.. Älskar den där salladen vanligtvis men nu blev det den tråkigaste sallad jag ätit i hela mitt liv. Vilken besvikelse!


Var och firade Sofie i tisdags, då fick hon detta kort av mig och Anna


2011-08-23
16:23:32

Rustar för krig
Alvedon, Bisolvon, Enchinaforce, Sinova, C-vitamintabletter, Coccilana, nässprej och Strepsil.. Hade det mesta hemma redan men jag fick fylla på förrådet med några preparat. Dyrt, men det är ännu dyrare att inte kunna jobba. Nu jäklar är det krig mot förkylningsbakterierna. Funkar inte detta så ska jag även prova Kan Jang och höra på apoteket vilka mer tabletter jag kan trycka i mig. Känns som jag äter fler tabletter än många av våra pensionärer på jobbet. Skulle nog behöva införskaffa en sådan där dosett för tabletterna så jag håller koll på vilka jag ska ta på vilka tider och hur ofta.. Hehe


Röd solhat ska tydligen vara dundermedicin mot förkylning, en av ingredienserna i Enchinaforce


2011-08-22
17:55:38

Övernattning i spökprästgården vid Borgvattnet
Hemma igen efter att ha övernattat i prästgården i Borgvattnet tillsammans med Anna, Emma, Petter, Malin, Eva och deras tre hundar. Jag är övertygad om att huset är hemsökt. Ni får bestämma själv om ni vill tro det eller inte.
  • Steg i trappen
  • Dörrhandtag som öppnas
  • Dunsar från nedervåningen
  • Höga smällar utifrån
  • Gungande från gungstolen
  • Kyliga vindpustar
Med mera, är saker vi fick höra/känna under kvällen/natten. Även en sak som att Anna stängde dörren till blå rummet innan vi gick och la oss, men när Eva och Malin klev upp och gick på toa stod dörren på vid gavel och när vi vaknade dagen efter var den stängd igen.

Har sovit riktigt kasst under natten men det berodde mest på att Anna och jag delade en 90's bädd i ett litet rum tillsammans med Malin, Eva och hundarna så det blev både trångt och varmt.
Vi tittade i gamla gästböcker och där kunde man läsa otroligt mycket mer saker som hänt, även den guidade turen gjorde oss lite dallrig i benen. Några av de saker som hänt tidigare:

  • kvinnogråt o barnagråt
  • okända röster
  • sittmärken i sängarna
  • folk har blivit lätt knuffad på väg ner för trappen
  • takkronor som gungat
  • tavlor som skakat
  • den gråklädda damen som går omkring
  • två katter och en hund stryker runt
  • tre damer som sitter och gråter i en soffa
  • Orber och vålnader som fångats på bild
Och mycket, mycket mer sägs ha hänt. Det sägs även vara en 8 år gammal pojke som kryper ner tillsammans med dig i sängen och viskar mamma, andar som stryker en över håret när du ska somna eller sätter sig i ditt knä eller på sängkanten.
Här kan du gå in på prästgårdens hemsida och läsa mer



Prästgården



Gammal vevtelefon


Vi valde att spela yatzy istället för att sitta och skrämma upp oss med spökhistorier


Walter 8 år, lite otäck tavla för det spelar ingen roll vilken vinkel man fotar från så ser det ut som pojken tittar rätt in i kameran.





2011-08-20
09:42:31

Rådjur och rensa jordgubbsrabatt
Började gårdagen med att schasa bort rådjur från salladsplantorna igen. Öppnade altandörren och skrek på matvraket som stod fyra meter bort med mulen nere i salladen. Inte springer aset iväg då heller utan vänder huvudet mot mig och stirrar med sina stora ögon. Jag blir lite förvirrad och stirrar tillbaka i någon sekund innan jag schasar igen och kliver ut genom dörrn. Då först springer den fräcka tjyven iväg. 


Ser ni henne?



Efter det åt jag en ordentlig  havregrynsgröt till frukost och gav mig iväg ut i bushen hem till Mormor o Morfar.(mormor står och hytter med näven på bron, hon är inte så förtjust i kameror)


Hjälpte mommo att rensa hennes otroligt vildvuxna jordgubbsland (ser ni vilken del som är rensad?) och plocka några liter trädgårdshallon.



Nypotatis och kallops bjöds det på till middag


Måste hinna med att hjälpa till fler dagar i höst. Ta in potatis från potatislandet, rensa alla bärbuskar och säkert en hel del annat.  Men det blir en annan dag. Nu ska vi bege oss in till stan och handla kläder inför kvällens kalas.

2011-08-18
13:59:58

Helkroppsmassage, hälsa på mormor, examenskalas och Spökhus
Ledig till nästa tisdag! ska bli både avslappnande, trevligt, roligt och skrämmande.. 

Avslappnande
Ikväll ska jag få helkroppsmassage av Anna, hon behöver försökskaniner att massera på inför utbildningen hon går. Har haft ordentligt ont i ryggen senaste dagarna så det ska bli otroligt härligt att få en avkopplande, uppmjukande massage.

Trevligt
Imorgon tror jag att jag ska åka och hälsa på min mormor och morfar, var längesedan nu så det är på tiden.

Roligt
På lördag har M's kusin Thea examenskalas i Billsjö, måste dhitta kläder tills dess. Klädtemat är prickar, ränder och klara färger. Får akut åka och handla en t-shirt på lördag förmiddag om jag inte kan låna av en kompis, för min garderob är på tok för trökig för att jag ska hitta något passande i den.

Skrämmande
Söndag åker jag till prästgården vid Borgvattnet. Det är ett spökhus/vandrarhem som jag, Anna och några fler tänker sova över i och skrämma upp oss.



Detta kort har jag lämnat till jobbet nu.. visserligen får jag jobba kvar månaden ut men tacka för sommaren kan jag göra redan nu.


2011-08-17
10:20:05

Smuggla Julmust till midsommar
I vintras smusslade jag och Sofie. Vi köpte zeunerts julmust och hade storslagna planer på att överraska grabbarna på midsommar. Shit vad förvånade och glada dom skulle bli när vi plockar fram en hel back julmust extra lagrad i ett halvår. Plötsligt blev det ju flytt både för mig och sofie så vi ansträngde oss med att smuggla julmusten ifrån hennes källare till våran nya vind utan att grabbarna skulle ana något.

Men tiden gick, sommaren kom, midsommaren passerade och julmusten blev bortglömd.

Tills för några veckor sedan då Sofie kom ihåg och ringde för att påminna mig. En ordentlig skrattsalva följde och vi bestämde oss för att överraska grabbarna under veckan. Bara det att vi glömde bort våran julmust än en gång. Nu i veckan kom jag ihåg det igen och blev tvungen att berätta överraskningen för M så att han skulle kunna påminna mig att hämta ner den från vinden. Det hade ju varit katastrof om vi glömt bort den tills det blev vinter igen.. ännu värre om dom frysit sönder där uppe på vinden, tror inte vi har någon värme där uppe nämligen. vilken waste det hade vare.

Så mycket för den överraskningen. Men otroligt goda var dem såhär med ett halvår extra lagring. Lätt värt att spara en back till nästa sommar också. Men då får grabbarna hjälpa oss tankspridda töser komma ihåg att plocka fram dem till midsommar.




2011-08-16
12:45:41

Hallon
Igår när M och jag gick på promenad såg vi att det fanns en hel del hallon längs skogsstigarna. Så idag tyckte jag, M och Johan att det var en bra idé plocka dem innan någon annan hinner före. Vi tog med oss hinkar och började plocka men ganska snart öppnade sig himlen och duschade oss. När vi kom hem var kläderna helt genomblöt, hallonen badade i hinken och skorna lär nog inte torka på några dagar. Fick placera M's mobil innanför BH:n för att den inte skulle bli blöt. min egen mobil glömde jag bort att jag hade i jeansfickan så jag får hoppas att den överlevt.
Vädergudarna är emot oss idag men har vi tur så räcker hallonen till en liten syltburk, får se efter att vi rensat dem.

Älskade busing är tillbaka. Jag gick ut och letade honom över hela byn igårkväll och hittade honom tillslut. troligtvis var han precis påväg tillbaka hem efter att ha varit och busat uppe i skogen. Idag busar katterna inomhus för att inte drunkna.





2011-08-15
17:32:01

Kom hem Birger!
Jag fick tag på shemat. Min klasskamrat Frida är alltid steget före, hon hittar scheman och kursplaner på en grisblink och hon får alltid tag på kurslitteratuern i tid. Tack Frida!

Däremot ångrar jag nu att jag var så nyfiken.. jag skulle aldrig ha tittat på shemat. Det ser tufft ut och jag är livrädd att jag inte kommer klara av kurserna. Huvva vad ont i magen jag fick nu.

Utöver detta är Birger busing bortsprungen. Han har alltid kommit springande när jag eller M ropar på honom men nu har han varit borta allt för många timmar utan ett spår. Har han blivit påkörd igen? är han instängd någonstans, har han blivit ivägskrämd av något. KOM HEM BIRGER! Mamma får magsår om du inte kommer hem snart!


2011-08-15
11:47:12

Schema?
Jag blir tokig! Jag kan inte hitta något schema inför terminen. Jag ska läsa allmänna utbildningsområdet (AUO2) i lärarutbildningen och jag har inte fått något välkomstbrev. Har försökt hitta välkomstbrevet på internet utan resultat. Jäkla skit-instutioner som inte kan göra sitt jobb och skicka ut breven i tid. Nu är det bara två veckor kvar och jag har ingen aning om när jag börjar eller när uppropet är.  Måste försöka hitta något nummer att ringa. Har fått lov att tacka nej till några extra dagar på hemtjänsten bara för att jag inte vet om skolan börjat då eller inte. This sucks.


2011-08-14
20:47:33

Nu ska katterna banta
Heldag på hemtjänsten, saftkokning, städjobbet och städa lägenheten.. Nu är jag helt slutkörd och tänker kasta mig i soffan och kolla på stefan och christer och dricka svartvinbärssaft.

Imorgon får jag ta igen mig för då är jag ledig hela dagen. Håller tummarna på solsken än fast väderprognosen är emot mig.

Stackars katterna är griniga för att dom inte tycker att dom får någon mat. Elsa är van at äta 4 dl torrfoder om dagen men nu är det viktminskining som gäller för tjockisarna. Varje morgon och eftermiddag får dom en halv dl var, det är allt som står som rekomendation på baksidan av förpackningen. Inget mer småätande för Elsa. Visserligen skämmer vi bort dem med gädda utöver detta men det är ju faktiskt nyttig mat. Har även bytt till ett foder för kastrerade katter.


2011-08-13
19:27:24

Svartvinbär
Jag låtsas att det är vardagkväll ikväll.. en Torsdag närmare bestämt är det i mitt huvud idag. Känner därför inte för att hitta på något helgevenemang ikväll. Istället har jag rensat ena svartvinbärsbusken ifrån bär och fyllt hela saftmajan som vi lånat från Lilla.

Nu undrar jag bara hur man gör härnäst??






2011-08-13
12:46:22

Hemma över lunchen
Hemma en sväng över lunchen. Glömde matdosan hemma så det är tur jag inte bor allt för långt bort.

Snålt med inlägg denna vecka, jag har inte haft tid med bloggen. jobbat/jobbar heldagar måndag, tisdag, fredag, lördag och söndag, vid lediga dagar åker vi iväg och hittar på något roligt och kvällarna har jag vännerna att umgås med. Har även prioriterat träningen före bloggandet. Tror att den där bloggpausen hjälpte för att komma iväg från bloggtvånget. 

Måndag kväll - Körde mig slut med ett zumbapass och vilade efteråt
Tisdag kväll - bastu i stugan med Johan och Jenny
Onsdag - Promenad till Slottdalsskrevan med M, Sofie, Moa, Johan, Jenny och jennys kompis Sandra
Torsdag - gick på stan, städade, tvättade, handlade och bakade filmjölkslimpa med Anneli
Fredag kväll - Anna och Hägga kom förbi.. Lars kom förbi, Johan E, Anton, Micke och Andreas kom också förbi.
Lördag kväll -  har inga planer ännu men om det forstätter som det flyt på hittils så händer säkert något kul.





2011-08-12
17:29:03

Slottdalsskrevan

Bildregn















2011-08-09
23:30:12

Bastu och vandring
Ledig i två dagar, så nu passaar vi på.. Ikväll har vi varit i stugan och bastat tillsammans med Jenny och Johan och imorgon ska vi vandra till slottedalsskrevan. Jag har aldrig varit där så det är på tiden. Håller tummarna på att vädret är okej bara.

Glömde helt bort att plocka upp kameran ikväll så tyvär har jag inga bilder från bastningen, bjuder på en bild på mig själv utan lugg istället.


2011-08-08
20:15:08

Limmade fast mig själv med superlim på jobbet
John Mayer och Bruno Mars fyller hela min toplista för favoritlåtar just nu. Och samtidigt som jag lyssnat på musik har jag letat bloggteman till nya bloggen. Strax ska jag bege mig ut för att springa.. eller träna zumba.. eller inget av dem.. ehe..

Limmade fast min sko i golvet på jobbet idag. Lekte med superlim för att laga magnetknapparna som vi lägger shemat med på hemtjänsten då jag var nära att snubbla över benen på mig själv när skon inte lossnade från golvet när jag lyfte benet. fick kliva ur skon och slita lös den med våld, en del av sulan fastnade kvar i golvet och jag fick ta en kniv och karva lös gummit. Har även superlim över hela händerna än fast jag använde plasthandskar. Fråga mig inte hur det gick till. Jag tycker att superlim borde ha en åldergräns från 30 år.

Eller vem försöker jag lura? Kommer nog inte kunna hantera det när jag är 30 heller.


2011-08-07
19:00:07

Gullvik med tacos och bastning
Gårdagen spenderades i Gullvik i Lars föräldrars stuga. Bastning, Tacos och några öl med grabbarna var inte helt fel. Idag har jag mest tagit det lugnt, ätit pizza med M och Johan och sett film. Gjort bort städjobbet har jag också, eftersom jag inte tror att jag kommer orka det imorgonkväll efter en heldag på hemtjänsten.

Här får ni bilder på några scrappbookade kort jag gjort i sommar.






2011-08-06
11:58:49

Blåbärspaj och scrapbooking
Gårdagskvällen bestod av tacos, film, blåbärspajsbakning och scrapbooking. Min Anna och Hägga var här och mös med oss. Lagom lugn och skön kväll som avrundades först vid klockan två på natten.

Inatt stängde jag av mobiltelefonen och sov som en gud till klockan elva idag. Sov riktigt bra för en gångs skull, lättare att sova nu när det är svalare i luften, regnigt och tråktigt ute men det är inget ont som inte för något gott med sig. Vaknade bara en gång i morse då Elsa gjorde några "vassa" försök att väcka mig,  men jag slängde ner fetaset till katt på golvet och fortsatte min sovmorgon.

Paj - Före


Paj - Efteråt, nom nom




KOMMENTARER

Fel på blogg.se igen! Har känt att det har kommit dåligt med kommentarer ända sedan min bloggpaus. Inte en enda på en hel vecka tyckte jag och kände mig bortglömd och övergiven. Men sedan såg jag att jag visst fått kommentarer. Både Anna och Sofie delat med sig av lite kärlek. Det är visst bara blogg.se som spunkar igen så att det inte hoppar upp ett meddelande till mig att jag fått kommentarer.  Har sagt det förut och jag säger det igen.. JAG SKA SKAFFA EN EGEN ADRESS!



Nu kan jag äntligen visa en av beställningarna jag gjort i sommar
Imorgon kan jag visa ännu en för den ska lämnas idag


2011-08-05
19:08:46

De vitrumpade fyrfotadjuren har stulit min sallat!

 

MIN SALLAT!?

Såhär ser min sallatsrabatt ut idag.. tidigare i sommar har den sett ut som på bilden nedan




Åt tacos ikväll med Anna o Hägga och tyvär fick det bli lite snålt med sallat. Igår fanns det massor av sallat kvar men idag är det rensat.. och det ser inte ut som om någon har  plockat upp min sallad för hand utan det ser mer ut som när en häst har tagit för sig utav grönbete. Å Eftersom vi ofta har rådjur på lägdan här brevid och M sett dem på gården för några dagar sedan så drar vi slutsatserna att det är dom där vitrumpade fyrfotadjuren som är tjyvarna.


 

TRERÄTTERS

Middagen hos Sofie igår var fantastisk. Tack så hemskt mycket Sofie! Middagen gick i Norrländskt tema, här har ni bilderna


Fördrink - Hästspark för en äkta norrlänning
Uppfriskande drink gjord på annanas- och apelsinjuice samt svartvinbärste





Förrätt - Ragat
Renskötarpanna med kantareller serveras på kavring






Huvudrätt - En knöl med knölar
Tjälknöl av älg serveras med potatisgratäng och kantarellsås





Efterrätt- Italiensk klassiker med skogens guld
Vaniljpannacotta med hjortronsylt



2011-08-04
16:24:03

Trerätters
Jobbat idag som vanligt men slutade klockan tre för en gångs skull. Nu har jag precis satt in en påse findus tacogratäng i ugnen, eller ja inte påsen, men innehållet. Brukar inte gilla färdigmat från frysdisken men jag håller tummarna på att denna blir ätbar.  Jag ska dock inte äta den ikväll.. M ska äta och jag äter min del i matdosa imorgon. För jag är nämligen bjuden på trerätters klockan sju ikväll såhär på en torsdag! lyxigt värre. Sofie och hennes vänner har arrangerat ett "halv åtta hos mig" och nu är det sofies tur att bjuda och då var hon så underbar att jag också fick en inbjudan.

Jag vet att förräten är någonting med renskav på kavring och jag vet att huvudrätten är tjälknöl och potatisgratäng och jag vet att Sofie är riktigt duktig på att laga mat så jag är helt säker på att det blir otroligt gott.


2011-08-03
19:37:56

Världens åskoväder i Billsjö! Två personer blev träffad av blixten
BLIXTAR, DUNDER OCH BRAK
Den värsta åskstormen EVER drog in över Billsjö i eftermiddag! Både Svärfar och Svärmors bror fick elektrisitet genom kroppen när en åskblixt slog ner i huset. Helt sjukt.. Man tror att man är säker inomhus men icke.. Hampe hade stått med händerna i vattnet som forsat in i källaren utav det kraftiga regnet. Han kände det som om någon slog iväg armen på honom och han höll på tappa medvetandet och hela rummet lös upp. Åskan slog ut Telefonerna, en tv apparat och strömmen for.

Vilken tur att jag inte hann dit!  Jag hade blivit livrädd. Tänkte åka dit efter jobbet men M ringde och stoppade mig. Han sa att huset vibrerade och det inte bara dundrade utan det small som explosioner. Regnet vräkte ner så det var omöjligt att se någonting utomhus och Ullas skottkärra blev vattenfylld på bara en liten stund.
Jag brukar tycka att det är rätt mysigt med åska, men de där skulle nog ha gjort så att jag blivit åskrädd för resten av livet, vill inte ens tänka vad som skulle hända om man duschar när blixten slår ner.





ÄNDRADE PLANER
Ändrade planer utav de ändrade planerna.. shit vad alla planer bara förändras, inte nödvändigtvis till det sämre.. men.. inte som planerat om man säger så.. Tror jag ska sluta planera och bara följa med och se vad som händer från och med nu. Nu ska jag berätta i efterhand vad jag har gjort istället för att berätta vad jag ska göra. 

Inte bara idag utav åskan utan även igår blev det ändrade planer..
För igår skrev jag att vi skulle till Billsjö för att äta surströmming och fiska. Men planerna ändrades och istället badade vi i Billsjö och kastade wabooba och jag åt stuvade makaroner och korv iställlet för surströming (inte mig emot). Efteråt var planen istället att åka iväg med Sofie på våran första scrapbookingträff med higcoast scrap så jag begav mig hemmåt. Men väl hemma kom vi på att Sofies lillasyster Wilma som tänkt följa med oss inte når över åldersgränsen för träffen så vi fick ställa in.
Istället bestämde vi oss för att scrappa hemma hos mig. Men sedan ändrades dom planerna också och vi bakade snickerkakor och spelade bowling på kinecten istället. Fast lite scrap hann vi med mot slutet av kvällen ändå. 



Här har jag börjat på en ny beställning av ett kort


 



2011-08-02
11:07:25

Strandläge
Nu åker jag och hämtar upp Sofie och drar iväg till någon strand för att sola och bada. I eftermiddag åker vi till Billsjö på surströmmingskalas och kanske en liten fisketur. 

Perfekt dag!


I brist på andra bilder får ni en på mig och Bigge



2011-08-01
17:55:22

Birger busing på nya äventyr
Tror jag ska döpa om Birger till "Emil i Lönneberga" så mycket hyss han hittar på..
När han inte stjäl min dammvippa eller kryper ned och gömmer sig i mina gästers handväskor eller tuggar på posten eller drar med sig bollar av mossa in eller kladdar in sig i sniglar eller olja så roar han sig med att äta toalettpapper eller bada i frön från växterna på läggdan/åkern..













2011-08-01
13:16:40

Today i feel like not doing anything
Bruno Mars - The Lazy Song.. Hörde den påväg hem från jobbet nu och blev ruskigt taggad på att slappa. Denna morgon har varit galet stressig, den värsta på hela sommaren. Såå skönt att gå hem klockan 12! Har gett bort många av mina tidigare hemgångar till arbetskollegor som behövt det bättre. Men inte idag, jag sa nej denna gång för jag hade planer på att spendera dagen i Billsjö. Nu gick dom planerna i stöpet såhär i sista minuten ändå, men det gör mig ingenting för "Today i swear im not doing anything"