isabellbrandstrom

2014-05-04
10:21:13

Babyshower
Det blev ett lyckat babyshower igår där vi firade att Elliot är på väg. Nio gäster dök upp och det var alldeles lagom många, vi hade roligt och jag är riktigt nöjd med dagen! :)

Färgtema i Elliots färger: Röd, svart, vit och grå

Det började klockan två med tipsslinga innehållande frågor om mig, A och bebis. Samt fika och mingel. Sedan blev  det 4-kamp med tre lag. Först en tävling som heter "håll bebisen inne" Det är en stafett där man ska springa medan man håller fast en pingisboll mellan knäna och sedan släppa den i en hink. Tävling 2 var ännu en stafett men i den har man en napp hängandes i ett snöre ner till knävecken. Och nappen ska man genom att böja knäna doppa ner i en nappflaska innan man får springa tillbaka till laget. 3:e tävlingen gick ut på att bygga ballongtorn så högt som möjligt. I dessa tre tävlingar vann varje lag en gång var och därför blev sista tävlingen en utslagsgävling. En representan från varje lag tävlade genom att dricka 120 ml vatten ur en nappflaska. Vilket låter mycket lättare än vad det är! Men Anna hade en riktigt bra sugteknik och kammade därför hem vinsten till sitt lag. Grattis lag grå! 

Efter 4-kampen fick alla designa varsin dregellapp. Himla fina, helt unika och personliga dregellappar kommer Elliot nu att få använda!

Tusen tack till alla som var med och firade och gjorde denna dag minnesvärd! <3

Inbjudningskorten

Kolla vilka fina dregellappar det blev!

Sjukt läckert blöjtorn som jag fick av Anna och Sofie!

Cupcakes

Cupcakes, cakepops, maccarons, kolakakor och sockerkaka

Sofie doppar nappen i flaskan

Det vinnande ballongtornet

Utslagstävlingen!
Elviras kommentar efter att ha förlorat tävlingen var klockren: Men, jag sög ju..

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: